Alacağım ürün bu.Biraz araştırdım aslında iyi güvenilir bir marka olduğunu düşünmüyorum. Saatsaat şirketi satın almış. Yabancı websitelerine baktım ama menşei fabrikası vs hakkında çok fazla bilgi de bulamadım. İtalyan diye lanse edilmiş ama sanırım Çinde yapılıp marka basılarak kalite kontrolleri yapılarak satışa sunuluyor. Ne kadarlık bir model bakıyorsunuz saatten beklentiniz yadigar şeklinde kalacak bir model mi bilemiyorum ama ben olsam almazdım diyim. Alınırsa baş ağrıtmaz çünkü saatsaat gibi büyük bir şirketin markası olmuş durumda.
kadranda ayın gününü gösteren kısım yok.Alacağım ürün bu.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ürün bu Bu şekilde imal etmişler. Bilmiyorum neden yokkadranda ayın gününü gösteren kısım yok.
Bende alternatif olarak haylou ls05 diyim hem saat gibi görünüyor yuvarlak gun metal kasasıylaMi Band 5 diyorum.
Bu firmaya yorumları nedeniyle ısınamamıştım. Elime bir ürünü geçseydi fikirlerim değişebilirdi.Bende alternatif olarak haylou ls05 diyim hem saat gibi görünüyor yuvarlak gun metal kasasıyla
Dediğim gibi garanti konularında sıkıntı olacağını düşünmem ama kolunuzda görmeden dokunmadan almayın derim. Şahsen iyi bir marka ve uzun soluklu kullanılacak bir kalitesi olmayacağını düşünüyorum.Alacağım ürün bu.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Maceraya gerek yok Huawei Watch Gt2e kullanıyorum. Mükemmel bir saat,binlerce kadranı var. Şarjı uzun, saatten konuşma ve cevap verme dışında her özelliği var.Bende alternatif olarak haylou ls05 diyim hem saat gibi görünüyor yuvarlak gun metal kasasıyla