Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 20,013
Sinegin 4 bacağı yokmuyduSinek o sinek
Aynısı benimde başıma geldi, yaklaşık üç ay falan ben televizyon yerine sineği seyrettim. Sonra dayanamadım indirdim televizyonu yere söktüm her tarafını ve temizledim.
Sinegin 4 bacağı yokmuyduSinek o sinek
Aynısı benimde başıma geldi, yaklaşık üç ay falan ben televizyon yerine sineği seyrettim. Sonra dayanamadım indirdim televizyonu yere söktüm her tarafını ve temizledim.
cihazın hava almasıda gerekiyor mecburi bırakıyorlar.Normalde işte bu televizyonların bu şekilde açıklık olan yerlerinde bi filtre olmalı her eve sinek böcek girebilir. Bunlara karşı korumalı olması gerekir. Bence tasarım hatası aslında. Televizyonda bulunan bu tip açıklıkların filtrelerle korunması gerekir.
öyle hocamda isteseler hava ve ısı sirkülasyonunu engellemeyecek file tarzı gözenekli bir yapı koyabilirler.Eski acer laptopumun fan hava girişi bu şekilde üstelik metal telden yapmış adamlar .cihazın hava almasıda gerekiyor mecburi bırakıyorlar.
Maliyet maliyet maliyet. Ürünlerde kalite düşer. İlerleme sağlamlık en son pardesedur. Hemen hemen dandikte olsa duvar aparatı içinden ücretsiz çıkan vesteldi, şimdi onuda kaldırıyorlar. Bu ve bunun gibi firmalar sence o işlemi yapar mı ??öyle hocamda isteseler hava ve ısı sirkülasyonunu engellemeyecek file tarzı gözenekli bir yapı koyabilirler.Eski acer laptopumun fan hava girişi bu şekilde üstelik metal telden yapmış adamlar .