Panel Onarım İçin Ürün Teslim Ederken Aman Dikkat

D Çevrimdışı

darkmountain

Yeni Üye
20 May 2021
31
40
Adem hocam saygılar kolay gelsin bir konuda yardımınıza ihtiyacım var destek olurmusunuz size zahmet

R Çevrimdışı

realkayser

Yeni Üye
4 Şub 2019
14
39
Adem Helvacı Adem Helvacı bey dün yıldırım düşmesi sonucu modemle beraber hi-level marka tv arızalandı büyük ihtimal internet hattından geldi akım çünkü modemin adaptörü normal çalışıyor, sorum şu ki doğal afet garanti kapsamına girmiyor diye tahmin ediyorum bu tv yaptırmak mantıklımı acaba?

sanko86 Çevrimdışı

sanko86 

Süper Üye
28 Ocak 2020
1,377
38
Çok açıklayıcı olmuş abi. Her videoda bilinçleniyoruz. Anakart olayı gerçekten ilginç.Umarım güzel haberler gelir.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Yine tüm vatandaşlara faydalı olacak bir video,eline sağlık Adem üstad teşekkürler. :ok :clap2:bye??
Çok teşekkür ediyorum dostlar.

Bu aralar forumu ihmal ediyorum farkındayım lakin sosyal sorumluluk çalışmaları olarak hem kamu faaliyetleri, hem sosyal mecra etkinlikleri, hem de arka planda avukat arkadaşlar ile tüketici hukuku üzerine emsal oluşturulabilecek kararlar (Elektrik dağıtım şirketleri ile ilgili) üzerinde yoğun çalışmalar içerisindeyiz. İster istemez her yere aynı anda yetişemiyorum hakkınızı helal edin soru sorup da cevap alamıyorsanız.

Neyse ki sevgili ustalarımız By_Trol By_Trol TEKNOwest TEKNOwest F fikoloji ve yönetimdeki diğer arkadaşlar Umut Barış Umut Barış BlackSea BlackSea ve tüm diğer dostlar burada. Hepsine bu vesile ile bir kere daha teşekkürlerimi sunuyorum. Sevgili Sota Sota Ahmet'i zaten saymıyorum dahi.

?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Helvacı Adem Helvacı bey dün yıldırım düşmesi sonucu modemle beraber hi-level marka tv arızalandı büyük ihtimal internet hattından geldi akım çünkü modemin adaptörü normal çalışıyor, sorum şu ki doğal afet garanti kapsamına girmiyor diye tahmin ediyorum bu tv yaptırmak mantıklımı acaba?
Bence mantıklı zira yerli üreticilerin yedek parçaları ekonomik oluyor.

TV Seri numarası paylaşabilirseniz bir kontrol sağlayabiliriz.

Belki ustalardan destek isteriz ve kendi kartınızı kendiniz takar, ucuz yollu çözersiniz işi :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem hocam saygılar kolay gelsin bir konuda yardımınıza ihtiyacım var destek olurmusunuz size zahmet

Konuya sanırım 10dk önce falan cevap yazmıştım :ok

R Çevrimdışı

realkayser

Yeni Üye
4 Şub 2019
14
39
Bence mantıklı zira yerli üreticilerin yedek parçaları ekonomik oluyor.

TV Seri numarası paylaşabilirseniz bir kontrol sağlayabiliriz.

Belki ustalardan destek isteriz ve kendi kartınızı kendiniz takar, ucuz yollu çözersiniz işi :ok
Adem Helvacı Adem Helvacı bey tavsiyeniz için teşekkürler. seri no bu oluyor galiba.

Opera-Anlik-Goruntu_2021-05-25_230658_tavsiyeforumu.com.png

T Çevrimdışı

TeyesCC3 

Süper Üye
31 May 2018
516
Bu firmaya bende TV mi yaptırdım hiç sorun yaşamadım ama demekki biraz şans işi

Geri
Üst Alt