Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Evet ticareti bırakmış olabiliriz de, sahayı da bu şekilde boş bırakacak değiliz.
Çok teşekkür ediyorum dostlar.Yine tüm vatandaşlara faydalı olacak bir video,eline sağlık Adem üstad teşekkürler. ??
Bence mantıklı zira yerli üreticilerin yedek parçaları ekonomik oluyor.Adem Helvacı bey dün yıldırım düşmesi sonucu modemle beraber hi-level marka tv arızalandı büyük ihtimal internet hattından geldi akım çünkü modemin adaptörü normal çalışıyor, sorum şu ki doğal afet garanti kapsamına girmiyor diye tahmin ediyorum bu tv yaptırmak mantıklımı acaba?
Abi çok teşekkür ediyorum. Şu ana kadar bilgi yok bakalım bekleyeceğizÇok açıklayıcı olmuş abi. Her videoda bilinçleniyoruz. Anakart olayı gerçekten ilginç.Umarım güzel haberler gelir.
Konuya sanırım 10dk önce falan cevap yazmıştımAdem hocam saygılar kolay gelsin bir konuda yardımınıza ihtiyacım var destek olurmusunuz size zahmet
Philips 65puk7120 anakart sorunu hk.
İyi günler dilerim, Benim şöyle bir sorunum var, birkaç yıl önce Philips 65puk7120 led tv aldım yaklaşık 1 sene önce tv kapanmaya başladı, fişi çekip tekrar takınca düzeliyordu. özelikle Netflix puhu tv gibi programları açınca kapanıyordu. Daha sonra işlemcinin aşırı ısınmasından kapandığını...tavsiyeforumu.com
05495677705 Fatih Bey.Adem Helvacı videoda bahsettiğiniz İstanbul'daki panel tamircisinin iletişim bilgilerini paylaşabilir misinz acaba?
Adem Helvacı bey tavsiyeniz için teşekkürler. seri no bu oluyor galiba.Bence mantıklı zira yerli üreticilerin yedek parçaları ekonomik oluyor.
TV Seri numarası paylaşabilirseniz bir kontrol sağlayabiliriz.
Belki ustalardan destek isteriz ve kendi kartınızı kendiniz takar, ucuz yollu çözersiniz işi
23617000 olarak googlede aratırsanız ana kartınızı bulabilirsiniz