Panel Değişimi vs Tv Değişimi. Hangisini istemeli ?

O Çevrimdışı

ozaniskender

Aktif Üye
20 Eki 2020
62
30
Merhabalar,

Satın aldığım regal tv’de 1 adet ölü piksel ve yer yer bulutlanma olduğuna dair konu açmıştım. Vestel yetkili servis değişimi reddettiği için genel merkeze mail atttım. Genel merkezden bir hanım sağolsun yakından ilgilendi ve ellerinde aynı model şuan olmadığını, ücretsiz panel değişimi yapmayı teklif etti.

Açıkçası 1 haftalık televizyona panel değişimi yaptırmak istemesemde yeni gelecek tvde de sorun olabilexeğini düşünerek kabul ettim.

Sizlere sormak istediğim panel değişimi sonuçta atölyede yapılacak bir işlem olacak. Bunun bir riski var mıdır (açıklık kalması, tozlanma vs?)

Görüştüğüm kişi herhangi bir sorun olmasında tekrar bizzat yardımcı olacağını söyledi ama panel değişimi sıfır tv ile aynı performansı vermez derseniz arayıp tv değişimi için ısrarcı olacağım.
Adem Helvacı Adem Helvacı F fikoloji

Teşekkürler.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Güzel ülkemdeki en baba Vestel yetkili servisin atölyesi dahi bir panel değiştirmeye benim gözümde uygun değildir.

Bana kalsa, 300m2 alana kurulu olan benim atölyem dahi uygun değil zira aslına bakarsanız panel işinde tam bir fabrika ortamı ve hijyen odası protokolü uygulamak lazım. Hiç birimizde bu yok.

Bu nedenle hele ki söz konusu bir de Regal ise hiç bir şekilde riske girmeyin lütfen.

Ayrıca şunu da unutmayın. Yetkili servisler kendilerinin ''OLMAZ'' dediği konu üst yönetim veya üst birimden (Devlet kanalından vs) gelen talimatla ZORLA yaptırıldığında inanın bana o işin içinde bir pislik mutlaka oluyor.

''Biz sana olmaz dedik, demek sen bizi şikayet ettin heemiiii''

Diye başlayan bir cümle sonrası üründe sizin bilmediğiniz ne olacağını sizin hayal gücünüze bırakıyorum artık :kiskis

Yazdıklarımı şöyle bir okuyunca sanki sizi gaza getiriyormuşum gibi algılanabilir ama ne anlatıyorsam hepsi tecrübe ile sabittir ;)

Görüştüğünüz kişinin işi o, size güven aşılayıp firmayı değişimden kurtarmak, o nedenle size her türlü cümleyi kurar, fakat devamı gelmez.

Siz elinizdeki tv yi o hali ile kullanmaya devam edin ve söyledikleri süre sonunda ürün değişimi için zorlayın lütfen.

O Çevrimdışı

ozaniskender

Aktif Üye
20 Eki 2020
62
30

Güzel ülkemdeki en baba Vestel yetkili servisin atölyesi dahi bir panel değiştirmeye benim gözümde uygun değildir.

Bana kalsa, 300m2 alana kurulu olan benim atölyem dahi uygun değil zira aslına bakarsanız panel işinde tam bir fabrika ortamı ve hijyen odası protokolü uygulamak lazım. Hiç birimizde bu yok.

Bu nedenle hele ki söz konusu bir de Regal ise hiç bir şekilde riske girmeyin lütfen.

Ayrıca şunu da unutmayın. Yetkili servisler kendilerinin ''OLMAZ'' dediği konu üst yönetim veya üst birimden (Devlet kanalından vs) gelen talimatla ZORLA yaptırıldığında inanın bana o işin içinde bir pislik mutlaka oluyor.

Diye başlayan bir cümle sonrası üründe sizin bilmediğiniz ne olacağını sizin hayal gücünüze bırakıyorum artık :kiskis

Yazdıklarımı şöyle bir okuyunca sanki sizi gaza getiriyormuşum gibi algılanabilir ama ne anlatıyorsam hepsi tecrübe ile sabittir ;)

Görüştüğünüz kişinin işi o, size güven aşılayıp firmayı değişimden kurtarmak, o nedenle size her türlü cümleyi kurar, fakat devamı gelmez.

Siz elinizdeki tv yi o hali ile kullanmaya devam edin ve söyledikleri süre sonunda ürün değişimi için zorlayın lütfen.
Hocam dönüşünüz için teşekkürler. Valla beni korkuttunuz :) medai saati geçtiği için konuştuğum kişiye ulaşamadım yarın ve ptesi sabah şansımı tekrar deneyeceğim. Umarım iş işten grçmemiştir ve yeni tv için değişimde ısrarcı olabilirim.

forumdan sizin panel değişimi konunuza baktığımda çok fark olmaz diye düşünmüştüm ama yine de sıfır gibi olmayacak sanırım :(

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531

Hocam dönüşünüz için teşekkürler. Valla beni korkuttunuz :) medai saati geçtiği için konuştuğum kişiye ulaşamadım yarın ve ptesi sabah şansımı tekrar deneyeceğim. Umarım iş işten grçmemiştir ve yeni tv için değişimde ısrarcı olabilirim.

forumdan sizin panel değişimi konunuza baktığımda çok fark olmaz diye düşünmüştüm ama yine de sıfır gibi olmayacak sanırım :(
Sevgili kardeşim elektronik ürün ne olursa olsun söküldümü eskisi gibi randuman vermez kaldıki adem abi haklı fabrikasyon gibi temiz hijyenik titiz işçilik asla çıkmaz tamircilerin tamamı bıkmış baymış işinden.

K Çevrimdışı

Kaplan24

Aktif Üye
30 Eki 2020
115
38

Adem bey sizi takdir ediyorum objektif yaklaşımıniz ve her zaman tüketiciyi düşünmeniz takdir edici

Geri
Üst Alt