Umut Barış
VIP
- 23 Kas 2017
- 21,011
Umut Barış, 550 dolara rusyadan alındı. turkıye pazarına gırdımı bılmıyorum.
satısına devam eden sıteler var ama fıyat ucak 750dolar.
O yüzden arkadaşın listesine giremeyecek büyük ihtimal.
Umut Barış, 550 dolara rusyadan alındı. turkıye pazarına gırdımı bılmıyorum.
Aracımda anaünitem Clarion Dxz958RMC , çok ama çok kaliteli ve inan müzik içindeki enstürmanları tane tane çalabiliyor.
Bagajda SondStream tarantula 5-15 1000rms var ve Dls Ra10 mono ile besliyorum.
4 Kapıda Focal 165vr mid takımları var ve Stereo RockFord Punch 800.4 ile beslemekteyim.
Pc de Logitech Z623 ve Edifier R1280T
Salonda Logitech Z5400 (4 uydusu tweeter modifiyeli)
5 sene önceki berbat G930 deneyimimden sonra aşağıdakileride satın aldım ve elimde bulunuyor
Logitech G533
HyperX
Razer Kraken kullanmaktayım.
3 aydır CAD Audio kullanıyorum ve yok böyle kulaklık, Creative ZX ses kartı ile harikalar yaratıyor.
Bir kaç gün öncede siyah CAD Audioda satın aldım ve daha onunda rodajını tamamlayıp aktif kullanıma geçeceğim.
Başkan ben 550 dolara sistem dizerim ne yaptın: kafa Umut Barış evet karıştırdım ve gün içinde inceledim bazı şeyleri.:tamam Cad audio yu ilk defa uydum , %98 biliyorsunuz, hyperx, logitech, steelseries, sennsieher, razer vs ürünleri öneriliyor ve hemen hemen tüm inceleme sitelerinde bunlar var. Fakat farklı bir öneri görmek beni sevindirdi tabi buna da değinmeden geçemem. Yukarıda Agababangida arkadaşıma da önerisi için teşekkür ederim. Online fps olduğu için (battlefield) mikrofon olmalı, diğer witcher, elder scrolls gibi single oyunlarda ve müzik ve filmlerde önemli değil. Öneriler için teşekkürler, inceleme ve kullanıcı yorumlarını da takibe alayım.Umut Barış, 550 dolara rusyadan alındı. turkıye pazarına gırdımı bılmıyorum.
E ilahi hocam baştan söylesene ses kartım ile beraber diye bende harici ses kartı yok, ya anakart ile destekleyeceğim, ya da ses kartlı bir ürün bulacağım bu özelllik için.PubG online oynuyorum şuara ve aşırı ses kasıyorum.
CAD Audio ile yaiadığım deneyim hakikaten muazzam ötesi.
Bunda Creative ZX ses kartımında etkisi yadsınamaz bir gerçektir.
Ses kartımın mikrofonu ile iyi bir ikili oldu benim için.
Fiyat Performans kulaklığı oldu benim için...
PubG online oynuyorum şuara ve aşırı ses kasıyorum.
CAD Audio ile yaiadığım deneyim hakikaten muazzam ötesi.
Bunda Creative ZX ses kartımında etkisi yadsınamaz bir gerçektir.
Ses kartımın mikrofonu ile iyi bir ikili oldu benim için.
Fiyat Performans kulaklığı oldu benim için...
E ilahi hocam baştan söylesene ses kartım ile beraber diye bende harici ses kartı yok, ya anakart ile destekleyeceğim, ya da ses kartlı bir ürün bulacağım bu özelllik için.
İndirimleri beklemekle beraber 4 modelde karar kıldım.
1-Hyperx cloud Revolver 475 tl
2- Steelseries Artic 5 499 tl
3-Seensheir Gsp 300 499 tl (aslında 373d veya one modeli bana tam uyar ama bütçe değmez)
4- Hyperx Cloud alpha 499 tl
Opsiyon
razer kraken pro v2 / 7.1 v2
logitech g533/633
Yok hocam onuda nerede çıkardın, orada sadece artic 5 7.1. Diğer 3 ü sterio Açıkçası revolver 1. favorim, diğerlerinin indirimlerine göre şansı artabilir. Mesela gsp 300 280 tl fiyat bantlarına inmiş , ama kaçırdık, gsp 350 de bir sitede 1 ay kadar önce 350 bandında satılmış, kovalıyorum bakayım.Kararınız 7.1 e doğru yatkın gibi.
Bu listedeki modellerde Sennheiser haricindekiler müzik konusunda hiç tatmin etmeyebilir.
Anakartınızın analog ses çıkışı ile Sennheiser güzel bir ikili oluşturabilir. (Müzik konusunda.)
Yok hocam onuda nerede çıkardın, orada sadece artic 5 7.1. Diğer 3 ü sterio Açıkçası revolver 1. favorim, diğerlerinin indirimlerine göre şansı artabilir. Mesela gsp 300 280 tl fiyat bantlarına inmiş , ama kaçırdık, gsp 350 de bir sitede 1 ay kadar önce 350 bandında satılmış, kovalıyorum bakayım.
Var var biraz seenheiser ucundan var sende, söyle bakem ne kadar primTek tek bakmıştım özelliklerine halbuki, nasıl kaçırdıysam detayı artık.
Stereo ise Sennheiser dan iyi iş çıkaramazlar hocam. Marka fanatizmi gibi algılanmasın ama.