Bence değildir,ki playlisteni görmüyorsun tvde,yoksa görürdün ,sağ yukarıdaki iki yuvarlak oku tıklıyordsun değilmi,aynı zamanda ayarlardan mail adresini ve ottsitesinde verdiğn şifreyi de girmelisin,usbyi taktığında açılan yerden yani
@santish34
Tekrar dene bakalım tvde,5 parça yapıp yükledim,galiba adını kaya1,2,3,4,5 yaptım açınca görürsün,fakat oynatmadı bilgin olsun,tabii oynatmayınca vlc de denedim yine hata verdi linkler,süresi bitti herhalde ,ama aklında olsun 180 kblik listeyi görüyor,ona göre düzenle listeni, notepad++ kur sistemine ve 5000 satır numarasına göre kopyala listeyi.
ottplayere m3u yükleyemiyorum hata veriyor neden olabilir.
Dosya boyutu çok büyük olmamalı , 3-4 mesaj yukarıda anlatmıştım,ayrıca ottplayer güncellemeyi kendisi yapmıyor ,smart içindeki uygulamayla güncelleniyor ,bu arada tvde hangi kart var ki ,merak ettimott player otomatik güncelleme yapıyor mu. yapıyorsa nasıl yapacağız.
Pardon ben ilk posttaki sorun için yazmıştım ?Hocam modemi kapatıp açın düzeliyor bende bir kere olmuştu öyle düzeldi
1---ss iptv editör de MB130 yazıyor, sanırm bu. TV: Vestel 49UD9400.Dosya boyutu çok büyük olmamalı , 3-4 mesaj yukarıda anlatmıştım,ayrıca ottplayer güncellemeyi kendisi yapmıyor ,smart içindeki uygulamayla güncelleniyor ,bu arada tvde hangi kart var ki ,merak ettim