Otomatik araba tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Lehrer48
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hikayeyi okurken herhalde ortadaki araç sizindi diye düşünmüştüm.:hihi
Cana geleceğine mala gelsin diyelim. :ok
bende anlayamadım... sensore geldı dedı servıstekıler.. :sirit
elbettekı cana gelıcegıne mala gelsin.. bize bısey olmadı ya.. saglgımız yerınde.. aldık yıne yenıden

bende anlayamadım... sensore geldı dedı servıstekıler.. :sirit
elbettekı cana gelıcegıne mala gelsin.. bize bısey olmadı ya.. saglgımız yerınde.. aldık yıne yenıden

Ben motor bloğu hasar aldı da araba pert dediler sandım. Gerçi 60 km'den bahsediyoruz ama, daha önce hiç kaza deneyimim olmadığı için yorum yapamıyorum.

Ben motor bloğu hasar aldı da araba pert dediler sandım. Gerçi 60 km'den bahsediyoruz ama, daha önce hiç kaza deneyimim olmadığı için yorum yapamıyorum.
bende anlamadım zaten bı anda oldu o hızla nası aırbagler acıldı dedım kendı kendıme..
benımde ınsallah son olur :mutlu

bende anlamadım zaten bı anda oldu o hızla nası aırbagler acıldı dedım kendı kendıme..
benımde ınsallah son olur :mutlu

Hayırlısı. :hihi
Trafik güvenlik işi ama bizde çoğunluk tekil düşünüyor bu konuyu. :uzgun:deli1

Arkadaşlar tavsiyeleriniz için hepinize teşekkür ederim. Kasım kampanyasıyla sıfır km otomatik corolla aldım. Hiç aklımda yoktu sıfır almak fakat faizsiz kredi ve uygun fiyat aklımı çeldi

Arkadaşlar tavsiyeleriniz için hepinize teşekkür ederim. Kasım kampanyasıyla sıfır km otomatik corolla aldım. Hiç aklımda yoktu sıfır almak fakat faizsiz kredi ve uygun fiyat aklımı çeldi
allah kaza bela vermesin

Hayirli olsun gule gule kullanmak nasip olur Insallah.
Sifir aracin yeri baskadir.
Darisi bize.

Hayırlı olsun, kazasız belasız günlerde kullanmak nasip olsun... Elektronik ve Otomobilde Japon demek, sorunsuzluğun ilk adımı demektir... Hele ki; otomatik şanzıman tercihi sizi üzmeyecektir...

Geri
Üst Alt