Auris düşünün derim ben. Dizel otomatik olarak arkadasımda var ve fena şekilde memnun.Merhaba arkadaşlar. Bir süredir otomatik araç arıyorum eşim ve ben kullanacağız. Bana sanayi yollarını ezberletmeyecek sorunsuz bir araç lazım. Bütçem maks. 67.
Megane 3 , focus, fiesta, polo, auris vs. Tarzı araçlar bakıyorum daha çok
Auris düşünün derim ben. Dizel otomatik olarak arkadasımda var ve fena şekilde memnun.
Gerçi ben seattan vazgeçmeyenlerdenim.
Bir leon pert ettim ve yine leon fr aldım
Hiç edemezsin benceNasıl pert olduğunu tahmin edebiliyorum aslında.
Hiç edemezsin bence
Hızım 60.Öğrenmek isteriz o zaman.
O arabayı çok beğeniyorum fakat otomatik şanzıman 4 vites... Araba gitmiyor bağırıyor... 100 km hıza geldiğinde 3 bin deviri görüyor2015 model hyundai i20 bakabilirsin, araç her yönüyle çok güzel cam tavan led ekran vs... ama yakıt yönünden biraz üzebilir onuda lpg ile çözebilirsin
308lerin tam otomatikleri 2015 sonrası çıktı sanırım ve benim limitimin üstünde malesef. Dsg alırsam henüz iyi niyet garantisi devam eden bir araç düşünüyorum.Bende pejo308 dizel tam otomatik var. Memnunum. Tavsiye eder misin dersen ederim. Ama fiyatlari nasildir bilemem.
Ikinci el alacagindan dsg ve turevlerinden uzak dur derim.
Hızım 60.
Ramazan ayındayız. İftara geç kalıyorz ( ailecek araçtayız. İki çocuk eşim ve ben)
3 araç zincirleme kaza yaptık. En arkada ben. En önde bayan bi sürücü aniden duruyo. Onun arkadındakı duruyor. Ben tabi duramıyorum. Gümm. Airbagler patladı Allahtan bizde bişey yoktu.
Servise çektik eleman baktı abi araç pert dedi. Eksperi bekledik fln onlarda onayı verdi.
Yani tahmininde yanıldın sanırım
Ama yine vazgeçmedin Leon sevdasından şimdi FR paketini aldım.