Bahsettiğiniz ürünün linkini yada görselini atabilirmisiniz.
plastik yerlere pasla cila yapılması zarar vermez dimiBu işlemi 800 luk bir zımpara ile başlayarak sonrasında 2000 ve üzeri zımpara ile son katı yaparsanız ve en son pasta makinesi ile geçerseniz özel bir ürüne gerek kalmaz. Evvel zaman zımpara ve pasta ile yapmıştım. İçeriden sıkıntı olmadığı sürece yeni gibi oluyor. Maksat üstten 1 milim kadar bir yüzeyi temizlemek
Farin etrafını boya bantları ile kapatın, tampon veya diğer akşamlara gelmesin, pasta yada çizik için kullanılan pastalar ile varsa makine ile iyice geçin. Hiçbir zararı olmayacaktırplastik yerlere pasla cila yapılması zarar vermez dimi
ben arabanın iç yan çıta kapı kenarları altları ve torpido yerlerindeki plastikler için aslında işlem yapmak istiyorumFarin etrafını boya bantları ile kapatın, tampon veya diğer akşamlara gelmesin, pasta yada çizik için kullanılan pastalar ile varsa makine ile iyice geçin. Hiçbir zararı olmayacaktır
Farin etrafını boya bantları ile kapatın, tampon veya diğer akşamlara gelmesin pasta yada çizik için kullanılan pastalar ile varsa makine ile iyice geçin. Hiçbir zararı olmayacaktırplastik yerlere pasla cila yapılması zarar vermez dimi
Bu sorduğunuz soru ile bambaşka birsey. Ben far olan kısmını yanıtladım. Orası için başka ürünler bakmak gerekli.ben arabanın iç yan çıta kapı kenarları altları ve torpido yerlerindeki plastikler için aslında işlem yapmak istiyorum
Metal aksama kesinlikle değdirmemeniz koşuluyla şu ürünü tavsiye edebilirim;ben arabanın iç yan çıta kapı kenarları altları ve torpido yerlerindeki plastikler için aslında işlem yapmak istiyorum