Oto aksesuar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erkut303
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cvp: Oto aksesuar

@erkut kardeşim harika görünüyor herşey ellerine sağlık.bende bu ara koltuk için koruma vs bakıyordum.honda civic için varmı bir önerin yada nasıl birşey olması iyi olur.

Birde branda önerin olurmu yada kullanılmasında sakınca varmı kış için.genel olarak duyduklarım branda işi önerilmiyor.

Sendede muhtemelen vardır hehalde.koltuk minderi yada koruması iyi birşey kaça patlar bize.aldığım yerde sanırım sıvı sıkıldı koruma için ama ben genede yıpranmayı azaltmak adına minder vebenzeri birşeyler yaptırmayı düşünüyorum.fikir önerilerine açığım.

Birde hondanın kapı eşiği varmı sende ışıklı honda yazan .anlayacağın dert çok bende :tabi:

Günaydın hocam araca özel koltuk kılıfı yapıyoruz kumaş veya deri süet yada nakışlı deri yapıyoruz minder olayda var ön ve arka koltuk olarak kapı eşiği ışıklı öneriyorum branda olayda var dışarıda uzun süreli üstünde olmaz

Resimler çok güzel.Tebrikler.Dükkanı not ettim. :ok:

birara ben ugrayayım benımde bakıma ıhtıyacım var  :deh:

ellerıne saglık erkut guzel ıs cıkarıyorsun

bızım forum uzerınde gelenlere ındırım mı yapacaksın  :ok:

Hayırlı akşamlar arkadaşlar herkesi beklerim

Gerçekten orjinal gibi duruyo ben kılıfları hiç sevmem ama bu gayet güzel olmuş  :ok:

Adam Yapiyor Bozdem
Arabayi Bize Izmirden Aldiracak Bu Gidisle

Sota' Alıntı:
Adam Yapiyor Bozdem

İzmirin neresinde ya belki işimiz düşer adres varmı adres :)

bozdem' Alıntı:
Sota' Alıntı:
Adam Yapiyor Bozdem

İzmirin neresinde ya belki işimiz düşer adres varmı adres :)
Erkut Acik Adres Yaz Kardesim
Yanina Ugramak Isteyen Uyelerimiz Olabilir

Basmane fuar tam karşısı 1001 oto aksesuar mürselpaşa bulvarı üzerinde eski dekim oteli gecince orda herkesi beklerim

Selamlar Kardeşim. Şu maxi doblolar için sadece ön iki koltuk kılıfı oluyor mu?

Doblo için iki koltuk kılıfı yaparız

erkut303' Alıntı:
Basmane fuar tam karşısı 1001 oto aksesuar mürselpaşa bulvarı üzerinde eski dekim oteli gecince orda herkesi beklerim

Eyvallah bigün mutlaka uğruycam.

bozdem' Alıntı:
erkut303' Alıntı:

Eyvallah bigün mutlaka uğruycam.

Hey gidi 1001 oto, 1001 kere geçmişimdir önünden, çankaya onur iş hanmlarına giderken :)

Geri
Üst Alt