akrabalardan hiçbiri ispiyonlamayacağına göre nasıl tespit edeceklerNetflix çok tepki vermiyor bu duruma ama onun dışındaki digitürk, Dsmart, tivibu gibi yayıncılar bunu yasadışı olarak görüyor ve bunu tespit etmek için sürekli denetliyor.
Öncelikle sizinde bildiginiz üzere bu suç! Kimsenin ispiyonlamasina gerek yok zaten kart modül yada kart cihaz eşleştirilip kullanıcıya veriliyor. Başka cihazda kullanmaya kalktığınızda smart kart zarar görebilir.akrabalardan hiçbiri ispiyonlamayacağına göre nasıl tespit edecekler
2 günlük bir test aldım ismini vermiyim türksat taki bazı kanaları izleyebildim peki bunu nasıl yapıyorlar cccam ileÖncelikle sizinde bildiginiz üzere bu suç! Kimsenin ispiyonlamasina gerek yok zaten kart modül yada kart cihaz eşleştirilip kullanıcıya veriliyor. Başka cihazda kullanmaya kalktığınızda smart kart zarar görebilir.
Diyelim ki kullandınız, bu tespit ediliyor, zira paylaşımda olan kart, birden fazla kanal için sistemden istekte bulunuyor.
Netflixteki durum faklı zaten üye olurken birden fazla kullanım için ödeme yapılıyor.
Fox gurubuna ait kanallar ise onlar uzun zamandır çeşitli server ve key lerle izlenebiliyor. Serverlerde genelde pahalı cihazlar ve ayni platforma ait birden fazla kart buluyor, fakat uzun ömürlü olmuyor, 2gun yada 2ay izlersiniz ama 3ayin garantisi yok. Digital platformlar bu açıkları bulup bir şekilde kapatıyor, yasa dışı kullanımın tespiti halinde de yüklü miktarda ceza kesiliyor.2 günlük bir test aldım ismini vermiyim türksat taki bazı kanaları izleyebildim peki bunu nasıl yapıyorlar cccam ile
fox gurubu degildiFox gurubuna ait kanallar ise onlar uzun zamandır çeşitli server ve key lerle izlenebiliyor. Serverlerde genelde pahalı cihazlar ve ayni platforma ait birden fazla kart buluyor, fakat uzun ömürlü olmuyor, 2gun yada 2ay izlersiniz ama 3ayin garantisi yok. Digital platformlar bu açıkları bulup bir şekilde kapatıyor, yasa dışı kullanımın tespiti halinde de yüklü miktarda ceza kesiliyor.
Digital olan her şey arkasında iz bırakırakrabalardan hiçbiri ispiyonlamayacağına göre nasıl tespit edecekler
Salyangoz değil mi ODigital olan her şey arkasında iz bırakır