Oracle Vm Virualbox Kali Problemi

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
x76fs.png

Aslında zaten diyor ki " ben dosyayı bulamadım" (file not found) ,işte ilk bakılacak yer dosyanın yeri.Neredeymiş ,"temp" içinde,temp nedir?, kabaca çöplük diyeyim :) (kabaca dedim unutmayın) . caylakpenguen caylakpenguen dediği gibi rardan çıkartıp farklı klasöre koysan iş kolay olacak(tı) ,Ben HDD de "vbox" diye yer ayırdım, ntfs formatladım ,tüm denemeleri yaptığım sistemler oradalar,kardeş kardeş yaşıyorlar :kiskis ,öyle bir şey de yapabilirsin mesela :ok

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Onlar da kendilerini penguenci sanırlar hep ,ben de bakar ve "hımmm" derim :haha1
Maalesef Sayın Emmi. Bu konuda çok fazla katılamıyorum çünkü Linux > (Linux is not Unix). :haha Penguen kısmı tamamen farklı. İkisini de kullanırız ama açıkçası ağ topolojileri, dosya sistemleri, kaynak kullanımı başka birşey. Tabii güncellenmeyen, uzun zamandır aktif olmayan bir işletim sistemi ama zamanında olmasaydı ve işler tamamen microsofta kalsaydı, tüm dünyanın bazı işleri çoook geç yapabilmesine yol açabilecek bir işletim sistemi. Sen ne zamandır kullanmıyorsun diyecek olursanız. 😔

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Maalesef Sayın Emmi. Bu konuda çok fazla katılamıyorum çünkü Linux > (Linux is not Unix). :haha Penguen kısmı tamamen farklı. İkisini de kullanırız ama açıkçası ağ topolojileri, dosya sistemleri, kaynak kullanımı başka birşey. Tabii güncellenmeyen, uzun zamandır aktif olmayan bir işletim sistemi ama zamanında olmasaydı ve işler tamamen microsofta kalsaydı, tüm dünyanın bazı işleri çoook geç yapabilmesine yol açabilecek bir işletim sistemi. Sen ne zamandır kullanmıyorsun diyecek olursanız. 😔
Ben anlamam ,çünkü linux is not unix ,linux is linaks :haha1 Bu konu çoooook uzar gider,şimdi neleri hatırladım birden, en azından İtalyan pen-pal arkadaşımı mesela,karakolu mesela , neyse :kiskis

Geri
Üst Alt