caylakpenguen
Aktif Üye
- 3 Ara 2020
- 150
bana reklam beleş değilmi?
değilse kaldırayım.
bana reklam beleş değilmi?
Sana herşey beleşbana reklam beleş değilmi?
değilse kaldırayım.
Bunu ben yazacaktım ama biraz havada kalacaktı. Başkanın yazması çok yerinde olmuş.Sana herşey beleş
Linux kullanıcısı deyinde 40 kere düşüneceksiniz gençler ,hatta 40 da yetmez 50 olsunöyle sessiz durduğuna bakmayın
sağlam betik yazıyor
Peki Unix kullanıcısı Sayın Emmi.Linux kullanıcısı deyinde 40 kere düşüneceksiniz gençler ,hatta 40 da yetmez 50 olsun
Onlar da kendilerini penguenci sanırlar hep ,ben de bakar ve "hımmm" derimPeki Unix kullanıcısı Sayın Emmi.
Maalesef Sayın Emmi. Bu konuda çok fazla katılamıyorum çünkü Linux > (Linux is not Unix). Penguen kısmı tamamen farklı. İkisini de kullanırız ama açıkçası ağ topolojileri, dosya sistemleri, kaynak kullanımı başka birşey. Tabii güncellenmeyen, uzun zamandır aktif olmayan bir işletim sistemi ama zamanında olmasaydı ve işler tamamen microsofta kalsaydı, tüm dünyanın bazı işleri çoook geç yapabilmesine yol açabilecek bir işletim sistemi. Sen ne zamandır kullanmıyorsun diyecek olursanız.Onlar da kendilerini penguenci sanırlar hep ,ben de bakar ve "hımmm" derim
Ben anlamam ,çünkü linux is not unix ,linux is linaks Bu konu çoooook uzar gider,şimdi neleri hatırladım birden, en azından İtalyan pen-pal arkadaşımı mesela,karakolu mesela , neyseMaalesef Sayın Emmi. Bu konuda çok fazla katılamıyorum çünkü Linux > (Linux is not Unix). Penguen kısmı tamamen farklı. İkisini de kullanırız ama açıkçası ağ topolojileri, dosya sistemleri, kaynak kullanımı başka birşey. Tabii güncellenmeyen, uzun zamandır aktif olmayan bir işletim sistemi ama zamanında olmasaydı ve işler tamamen microsofta kalsaydı, tüm dünyanın bazı işleri çoook geç yapabilmesine yol açabilecek bir işletim sistemi. Sen ne zamandır kullanmıyorsun diyecek olursanız.