Hocam Insignia piyasasi yavastir ama istedigin arabayi ( temizlik anlaminda)O rakamlara Mazda 6 bak derim, hem paran cebine kalır hem az paraya çok araba alırsın.
1 ay dursun ilanda hic sikinti değil.mazda 6 ile opel insignia benim nazarımda kıyas bile kabul etmez, mazda kral arabadır.. lakin bizim ülkemizde bir türlü dikiş tutturamadılar.. alması zor, satması zor bir araç.. benim gibi daha aracı almadan acaba kolay satar mıyım, piyasası nasıl bu aracın, satarken zarar eder miyim diyen binlerce insanda tercih etmiyor tabiiki..
sırf bu yüzden gittim megane aldım bindim yahu hiç içime sinmese de.. ama gelin görün ki ilanın akşamına sattım..
Insignia dosyasini biraz acalim
2009-2013 Kasalari yani makyajsiz kasa
1.6T 180Beygir benzinliler manueldir.
LPG uyumu oldukca iyidir.
Onerim Lavato OBD2'dir.
iyi usta tarafindan takilmis ve AFR ayari yapilmis olmalidir.
Yoksa Çoğunlukla fakir karisim nedeniyle
Subaplarda uzama problemi yaşarsınız.
Benzinli Makyajsiz kasa alacaksaniz LPG takilmamis yada Takildiginda AFR ayari yapilmis araci tercih edin.
2013-2016 arasi makyajli kasalarda otomatik 1.6T 170Beygir
Teknokta enjiksiyon olmasi nedeniyle
LPG uyumu en iyi olan kit Prinstir.
Guncel LPG montaj fiyati 8500TL.
dizel motorlarda piston kirma mevzusu var.
etraflica arastirmak gerekir.
hangi seride olduğuyla ilgili.
Insignia alacaksan cosmo paketi tercih edeceksin.
Cosmo+Stil pakette tadindan yenmez.
Eski kasalarda 2009-2013Bende düşündüm bu araçtan ama turbolu olduğu için lpg problem yaratıyor dediler.
Duyduğum kadarıyla şimdi yeni sistem lpg ler çıkmış turbolu araçlar için likit lpg li sistem galiba adı bahsettiğiniz lpg sistemi bumudur
Araci aldigim arkadas 30km hız ortalamasiyla 50krs yaktiriyormus.Yılda 10.000 km üstü kullanımda turbo dizellere geçmek mantıklı olmaz mı? Sota
1 ay dursun ilanda hic sikinti değil.
gecen ay aldim 2000km bugun devirdim.
bindikce binesim geliyor.
keyif almadan binilen araca arac demem.
maddi sartlar nedeniyle mecburiyetler haric.