Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,799
1.6 benzin atmosferik + lpg mi.?oooooo Astra H kasa bayılırım ,suan 2012 model hb kasa benzinlisini kullanıyorum 10 senedir bizde arac yoltutus saglamlik vs.kemik gibi arabadir gule gule kullanin .
1.6 benzin atmosferik + lpg mi.?oooooo Astra H kasa bayılırım ,suan 2012 model hb kasa benzinlisini kullanıyorum 10 senedir bizde arac yoltutus saglamlik vs.kemik gibi arabadir gule gule kullanin .
Evet Lpg var .A16XER atmosferik motor.1.6 benzin atmosferik + lpg mi.?
Yakıt cimrisiEvet Lpg var .
Yakıt olarak gercekten yakıt cimrisi bir motor klima acik sehir ici ortalama tuketim suan 11.5 litreYakıt cimrisi
8lt ortalaman vardır.
Evet, kesinlikle.Astra H megane2 ye gore baya sert bir arac megane2 kadar konfor yok.ama malzeme kalitesi yoltutus vs.H kasa daha iyi benim gozumde.
ağa o zaman pedala benim gibi basmaYakıt olarak gercekten yakıt cimrisi bir motor klima acik sehir ici ortalama tuketim suan 11.5 litre
Tavsiyeler için teşekkür ederim. Sağolun.4000 km yaptığım tatilde en ufak sorun çıkartmayan 1.3 multijet benden geçer notu aldı. Boşuna övülmüyor bu motor. Canavar gibi maşallah. Siz de kazasız belasız kullanın inşallah. Hayırlı olsun. Dizel araçta size tavsiyem. İlk marş sonrası ve uzun yol sonrası 1 dakika civarı rölantide çalışır halde bırakın. Filtreleri orjinal kullanmaya özen gösterin. Kaliteli yağ kullanın ve bu bakımları zamanında yaptırın. Hiç bişey olmaz arabaya.