onvo tv hdmi cec tv box eşleme sorunu

juxbox Çevrimdışı

juxbox 

Aktif Üye
9 Tem 2018
157
42
merhaba usta arkadaşlar kickpi android tv box satın aldım fakat hdmi cec ile tek kumanda üzerinden açıp kapatmak istiyorum box seçeneklerinde onvo tv markası yok acaba hangi tv modeli ile uyumlu olabilir bilginiz varmı. ?
 
Z Çevrimdışı

zubizaretta

Aktif Üye
3 Mar 2023
87
49
Biraz önce google tv hesabını açınca mail olarak "caixun" cihazınızdan giriş yaptınız dedi. Ben de arattım ve şimdi öğrendim. Onvo/Senna olarak satın aldığımız cihazın gerçek adı "Caixun" (hepsi olmayabilir, ama bendeki google tv öyle). Bir Çin markası. Fakat bizim TV'leri sanırım firmanın "Malezya" ayağı üretiyor. Web sayfasındaki ürünün fotoğrafları ve tüm özellikleri bire bir uyuyor.



 
Son düzenleme:
Z Çevrimdışı

zubizaretta

Aktif Üye
3 Mar 2023
87
49
listede varsa deneyeceğim çok teşekkür ederim
Hocam "express luck" diye bir isim varsa onu da deneyin. Bizim televizyonu üreten şirketin "ana şirketi" sanırım bu firma.



NOT: Aida64'de ürün markası "Smarttech" olarak gözüküyor. Fakat Smarttech ismini araştırınca yine Express Luck firmasına ulaşıyorsunuz. Smarttech de Macaristan menşeli olduğunu iddia ediyor. Bizim TV kendini hem Malezya'daki Caixun olarak, hem de Macaristan'daki Smarttech olarak tanıtıyor. Ama tüm bu isimleri bi yana bırakırsak, gerçek imalatçı "Express Luck" adındaki Hong Kong menşeli fabrika.
 
Son düzenleme:
Geri
Üst Alt