Androidlerde genelde sistem bir uygulamayı o cihaza uyumlu olarak görmediyse play store'da çıkarmaz. Yani o uygulamanın o cihaz androidine (Android TV), uyumlu gösterilmesi gerekiyor. Philips Android TV'de bazı uygulamalar Play Store'da gözükmüyordu. Apk olarak kurulup sorunsuz kullanılıyordu. Üstüne bir de Apk olarak kurulan uygulamalar ana ekranda görünmüyor, ilave bir uygulama ile (Tv app repo) kısayol oluşturuluyordu.
Onvo'da da benzer bir durum olabilir. Bein Sports uygulamasını indirmeyi denemedim. Cihazın kendi uygulama marketine bakabilirsiniz orada yoksa da apk olarak kurabilirsiniz (Philips'in aksine apk'den kurulan uygulamalar ana ekrana geliyor.) Play Store gerçekten bazen beş para etmeyebiliyor. Örnek olarak Exxen uygulaması Play Store'da güncel gözükürken, Tv'nin kendi uygulama marketinde daha güncel bir sürümü vardı ve oradan güncelledim.
> Aptoide TV uygulamasını kurarak oradan istediğiniz uygulamayı kurabilirsiniz. (Aptoide'in android tv için olan versiyonu.) Aptoide TV'yi
indirebilirsiniz. Ben herhangi bir sorun yaşamadım. Aptoide'in normal uygulaması ise Onvo tvde çok düzgün çalışmıyor.
İlk yolu (uygulamanın apk'sini indirip kurmak) yapmaktansa ikinci yolu (aptoide tv kurup oradan indirmek) tavsiye ederim. Aptoide TV sizin cihazınıza uyumlu olan sürümü yüklüyor çünkü.
Not: belirtilen beinsports uygulamasında denemedim. farklı uygulamalarda denediğim kadarıyla yazıyorum.