Herkese iyi akşamlar bende aranıza katıldım. Ankara sincan vatandan onvo ov 50f900 Android aldım cihazı alalı 4 gün oldu cihazda karıştırmadığım yer kalmadı aslında cihaz alırken sade ve özelliği olmayan cihaz alacaktım bulamadım.Ben genelde box veya mini pc kasa ile kullanmak istiyordum hem tv ucuza gelsin hemde bundan 4 yıl önce samsung 48 inç tv vardı internet zayıftı yotubda açmıyordu bir gün baktımki ekran üstten çatlamış torunlara sordum kimse suçu üstlenmedi velhasıl ozaman bende awox 32 tv almıştım 4 yıla yakın halen kullanıyorum.geçenlerde yine sade özelliği olmayan tv araştırma yaparken Adem beyin yootub videoları denk geldi fakat yine sade özelliksiz cihaz bulamadım.İyikide Adem beyin videoları denk gelmiş karşıma kısmet diyelim.Videoları izledikçe tv den etkilenmeye başladım ve aldım iyikide almışım.çok memnunum Adem beyden bilgi almak istediğim tv yi ben piriz anahtarından kapatınca tekrar açılması için direk açılsın istiyorum awox 32 tv açılmazdı servis menüden ayarlamıştım fakat bu android tv nin servis menüsüne giremiyorum.
Adem bey yardımcı olurmusunuz saygılar sevgiler
Adem bey yardımcı olurmusunuz saygılar sevgiler