WarmerBros
Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar, Android işletim sistemli, smart tv olarak geçen Onvo bir TV'm var. Bazı uygulamaları devre dışı bırakmıştım, geçen akşam online bir şeyler izlerken TV kapanıp açıldı ve android boot ekranında kaldı. İkonlar dönüp duruyor ama sonunda android yazıp TV'm açılmıyor.
Sizce nasıl recovery ekranına girer veya hard reset atabilirim?
Servis yazılım atılması lazım dedi, 1250TL istedi.
İnternetten "TP.SK516S.PB802_1920x1080_1G_8G_EMMC" dosyası da buldum usb'ye tüm içeriğini fat32 formatlı diske attım ama yine yükleme ekranına nasıl girilir çözemedim. TV fişi çekili iken usb taktım, Cihaz üzerindeki power tuşuna basılı tutup fişi taktım ama tv altındaki kumanda alıcısının kırmızı ışığı yansa da ekranda bir değişme ve yazalım yükleme başlamadı.
Ne yapmalıyım sizce?
Sizce nasıl recovery ekranına girer veya hard reset atabilirim?
Servis yazılım atılması lazım dedi, 1250TL istedi.
İnternetten "TP.SK516S.PB802_1920x1080_1G_8G_EMMC" dosyası da buldum usb'ye tüm içeriğini fat32 formatlı diske attım ama yine yükleme ekranına nasıl girilir çözemedim. TV fişi çekili iken usb taktım, Cihaz üzerindeki power tuşuna basılı tutup fişi taktım ama tv altındaki kumanda alıcısının kırmızı ışığı yansa da ekranda bir değişme ve yazalım yükleme başlamadı.
Ne yapmalıyım sizce?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.