T
tunasahinn
Yeni Üye
- 21 Kas 2020
- 10
- 26
Merhabalar herkese, 5 gün önce onvo OV32-5000 32'' modelini satın aldım. Görüntü kalitesine diyeceğim laf yok ama arayüz kalitesine ve işlevselliğine söyleyeceğim çok şey var. Ödediğim paraya zaten astronomik düzeyde kullanıcı dostu bir arayüz beklemiyordum ama en azından koydukları özellikler çalışır umudundaydım. En çok kafaya taktığım konu ise HDMI CEC özelliği, PlayStation 3'üm CEC özelliğini destekliyor, ayarlardan aktif ediyorum fakat televizyon cihazı görmüyor. Tamam belki uyumsuzluk olabilir diye Hiremco Zapper HD Plus uydu alıcımı denedim, onu da görmüyor. Menüde bulunan tüm CEC özelliklerini aktif ettim fakat çalışmıyor. Keşke çalışmayacak bir özelliği hiç koymasalarmış. Nasıl çalıştırabileceğim konusunda bilgisi olan var mı?
Arayüz konusunda Mehmet Atmaca'nın kat edeceği daha çok yol var, hiç yapamıyorsa da Xiaomi gibi Android TV arayüzünü kullansa çok daha makul olur. Televizyonun arayüzü tıpkı 1 dolara üretimi yapılan scart uydu alıcıları gibi, hiç hoşuma gitmedi sırf görüntü kalitesi iyi olduğu için katlanıyorum.
Arayüz konusunda Mehmet Atmaca'nın kat edeceği daha çok yol var, hiç yapamıyorsa da Xiaomi gibi Android TV arayüzünü kullansa çok daha makul olur. Televizyonun arayüzü tıpkı 1 dolara üretimi yapılan scart uydu alıcıları gibi, hiç hoşuma gitmedi sırf görüntü kalitesi iyi olduğu için katlanıyorum.