Görüş açıları dert değilse Next. VA panel olduğu için 5000:1 kontrast sunuyor. Ayrıca 12 COF yani uzun ömürlü.Bu mu yoksa Next YE-50GFSG8-4K 50'' mi kararsız kaldım indirimde kaçırdık sanırım.
Görüş açıları dert değilse Next. VA panel olduğu için 5000:1 kontrast sunuyor. Ayrıca 12 COF yani uzun ömürlü.Bu mu yoksa Next YE-50GFSG8-4K 50'' mi kararsız kaldım indirimde kaçırdık sanırım.
50” olan ips değil, va panel.55 inch olan incelemesini gördüm dediğiniz gibi ips kullanıyor onunla aynı seri olduğu için 50 inch olan da ips kullanıyor kesin mi yoksa aynı seri diye bir varsayım mı sayıyoruz
Teşekkürler cevapladığınız için ips panel filan demişler ondan dedim bende peki 55 inch olanlar ips panel mi karışık panel çıkma ihtimali var mı?50” olan ips değil, va panel.
Bilgi nerden?50” olan ips değil, va panel.
Gece indirimine özeldi çünkü. Yine indirime girebilir.hemen 1200tl fiyata bindirmişler güncel 11.999tl.
Yok normal fiyatı öyle gece indirimi oluyor %10 indirimle yine olur bu gece ama panel bilgisini ips mi kesin olsa alınabilir bi tv dehemen 1200tl fiyata bindirmişler güncel 11.999tl.
Çok özür gözümden kaçmış yazdıklarınız.Tekrardan indirim.
Öyleyse çok saçma. Genellikle aynı model koduna sahip ama inçleri farklı ürünlerde hep aynı markanın paneli kullanılır. Hepsinin BOE ve IPS olması lazım normalde. Mesela Next QLED televizyonların hepsi TCL CHOT panel kullanıyor ve panellerin isimleri de çok benzer.50OVF9001UQ modelin açıklamasında üstün kontrast değerinden bahsedildiğine göre bu bir VA paneldir, sadece bu baz alınmaz tabi sonuçta pazarlama yani. Satıcıya da sordum VA panel olduğunu söyledi. Bu fiyat bandında Qled ve IPS teknolojisinin bir arada sunulmasını beklememek lazım.
Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler Next YE-55GFSG8-4K 55" ips panelli kesin midir karışık panel üretim olma ihtimali var mı?50OVF9001UQ modelin açıklamasında üstün kontrast değerinden bahsedildiğine göre bu bir VA paneldir, sadece bu baz alınmaz tabi sonuçta pazarlama yani. Satıcıya da sordum VA panel olduğunu söyledi. Bu fiyat bandında Qled ve IPS teknolojisinin bir arada sunulmasını beklememek lazım. Kararımı da Onvo tv alınmaz olarak belirledim şikayetvar sitesi durumu özetliyor uzun ömürlü olmaz gibi. NeXT QLED TV ler daha mantıklı 1-2-3 daha koyup Amazon güvencesi ile. Next YE-50GFSG8-QLED 50" ya da IPS panelli Next YE-55GFSG8-4K 55" ürünlerinden birini seçeceğim.