Samurai
Moderatör
- 3 Ağu 2021
- 2,731
- 40
VA panel olduğu için tepkime süresi iyi değil, IPS olursa daha düşük tepkime süresi sunar ama bu sefer de bulutlanma daha fazla olacakM7 monitörü bulutlanma ve ghosting yüzünden iade etmiştim. Sonra tekrar aldim. Gelendede bulutlanma var. Hatta daha fazla var gibi. Ghosting bulutlanma bunlarda hastalik galiba. Olmayanda var ama binde bir herhalde.
Bulutlanma icin internetnette cift tarafli band ile ekrana yapistirip nazikce cekin diyorlar. Panel tasima esnasinda arkaya yapışıyor. Ondan isik görünüyor diyorlar.
Bir onceki m7 de arka kasadan ileri doğru bastırdığımda o bolgedeki bulutlanma gitmişti ama elimi cekince tekrar geldi.
Denemesi sakat bir durum
Baska bir sorum var. Pes 2021 de mac yaparken goruntude kirilma var. Sanki ekran karti driveri yuklenmemis gibi
30 fps 60 fps yapincada ayni
Ekran çözünürlüğünü 4k olarak yapıyorum. 1080 p yapıca oluyor mu denemedim.
Ama monitör 4k 60 hz problem olmamasi lazim. Hatta amdnin yazilimindan fps kısıtlaması yaptim. 60 fps olarak yine farketmedi.
Diger oyunlarda 4k yapıyorum. Boyle bir sorun olmuyor.
Ekran karti msi armor rx580 8 gb
Birde m7 monitorlerde upscaling olayi var dediler ama böyle bisey bulamadim.
YouTubeden 1080p video açtığımda camur gibi görüntü veriyor. Upscaling olayi pixel ekleyerek duzeltme yapıyormus ama bulamadim.
Maç hayatta seyredilmez bu monitörde sanki 360 p de izler gibi görünüyor
43'' Samsung beklentilerinize bu şekilde karşılık veriyorsa Onvo F9000'i hiç tartışmaya gerek yok bence, daha da kötüsü olur. Başka ne tavsiye edeceğimi bilemedim.
Belki şöyle bir şey beklentilerinizi karşılar,
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.