Koro96
Süper Üye
- 24 Şub 2019
- 2,531
Niye Abi ?Yanlış bilgi...
Niye Abi ?Yanlış bilgi...
İntihar eden de yaşıyor öbür dünyada...Niye Abi ?
Aynen abi de insan olarak değil.İntihar eden de yaşıyor öbür dünyada...
eski Türkler yüzerlik otunu çekip astral seyahatler yapıyorlarmış, bunlarda kimyasal verip uçuruyorlar işte, çokta şeyapmamak lazım, insan bedeni ve çalışma sistemi bilimin ulaşabileceği seviyenin çok üzerinde, inançsız bir insanın bile açıklamakta zorlandığı ciddi bir "rahmani güç" mevcut, o yüzden şimdiki bilim en fazla illüzyondur benim için.
aşağıdaki deneyler insan zihninin fiziksel evrenden ve bilimden çok daha ileri seviyelere çıkabileceğinin birer ön çalışmasıdır, site popüler ve sansürlü olduğu için çok daha enteresan deneyleri paylaşamıyorlar elbette, özellikle naziler, ruslar ve abd insanlık dışı bir çok şey yapmış ve yapmaya devam ediyor, biraz araştırma ile ciddi anlamda dehşete kapılabilirsiniz ;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Üzerlik tohumunda bazı monoamin oksidaz inhibitörleri var. Şuan piyasada bazı depresyon tedavilerinde ilaç olarak kullanılıyor. Aynı zamanda İçeriğinde bulunan Mao inhibitörleri dmt yi aktif hale getirmek için de kullanılıyor. Hatta Amazon da şamanların ayininde kullanılan bir çay var ayahuasca çayı diye hem dmt hemde Mao inhibitörleri beraber kullanılıyor. Hatta Türkiye de bir grup var ismini unuttum. Belirli bir miktar para karşılığı yurt dışı ayinlere götürüyor. Parası biraz tuzluMevlana mesnevide üzerlik tohumu karanlığı örttü ve gerçek göründü şeklinde bir yazısı da var. Üzerlik çayında dmt var sanırım
Mevlana mesnevide üzerlik tohumu karanlığı örttü ve gerçek göründü şeklinde bir yazısı da var. Üzerlik çayında dmt var sanırım
Bana göre bunun hangi haber sitesi, kanalı veya gazetesi olmasıyla ilgisi yok tamamen yayın ve haber politikalarının sorunlu olmasından kaynaklı. Hemen hemen tümünde aynı türden haberler bulunmakta. O yüzden direk isimi değilde habercilik anlayışını eleştirmek bence daha mantıklı. Sadece biri ikisi değil hepsi aynı mantıkla hareket ediyor.sözcü nün böyle mesnetsiz boş haberler yapmasına şaşırmamak gerek
Mesnetli, dolu haberler yapan var mı?sözcü nün böyle mesnetsiz boş haberler yapmasına şaşırmamak gerek
turkuvaz medya grubuMesnetli, dolu haberler yapan var mı?
Hani biz emeklilere her gün zam müjdesi veren kurum mu bu sevgili beyzabetülturkuvaz medya grubu
Ben onlara lağım medyası diyorum...turkuvaz medya grubu