Okul Taşıtı/Okul servisleri HK.

Hasan3472 Çevrimdışı

Hasan3472 

Aktif Üye
30 Kas 2021
198
39
Arkadaşlar. Bu okul servisleri peşin bir aylık istiyor ama yıl bitince iade etmiyorlar. Ve çoğu böyle yapıyor. Varmı bir görüşü olan. Yani kayıt yapınca hemen bir aylık para istiyorlar. Bence adil değil.

Hasan3472 Çevrimdışı

Hasan3472 

Aktif Üye
30 Kas 2021
198
39
Elinden geldikçe her yerde paylaşırım. Bu bir kul görevidir. Düşünün binlerce aileden böyle 1 ay fazla alan taşıma şirketi bir yılda bir bina parası fazladan kazanıyor 😯

S Çevrimdışı

sorunadam 

Aktif Üye
1 May 2023
98
42
Hayat çok pahalılandı. Eğer bir araç en az 3 servis işi yapmazsa para kazanamıyor. Bizden bir aylık ücret istemedi. Yıllık istedi ancak ödediğim ücret fazla olmasına rağmen hesaplıyorum para kazanması için çok ekstra yapması lazım.

P Çevrimdışı

Pascall35 

Aktif Üye
3 Haz 2020
166
44
kızım bu sene lıseye basladı ,servıse verdım eylul ayı yarısından basladı okullar ama tam aylık ucret aldılar ılk defa servıse verdım sıstem bu sekılde herhalde dıye hıc sorgulamadım.

Hasan3472 Çevrimdışı

Hasan3472 

Aktif Üye
30 Kas 2021
198
39
Sorgulamayan bir millet yaptılar bizi zaten. Bu yüzden görünmez israf var bu yüzden birikim olmuyor buhar ediyorlar emekleri. Servis olayı sadece bir örnek. Kanun yasalarda çatlak varsa Ufak sistemler neler yapmaz veya yapmazsa kar edemez.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Hayat çok pahalılandı. Eğer bir araç en az 3 servis işi yapmazsa para kazanamıyor. Bizden bir aylık ücret istemedi. Yıllık istedi ancak ödediğim ücret fazla olmasına rağmen hesaplıyorum para kazanması için çok ekstra yapması lazım.
Ne katılıyorum ne de katılmıyorum diyorum, en kısa zamanda bu işi yapan birisi ile konuşmam lazım net bir şey yazmam için ama Menemen'den dönerken bir firmada part time çalışan bayanla konuştum İzban'da,maaşım 4000 tl abi dedi.,öğrenci minübüsünde çalışıyormuş,çok şey anlattı da yazmıyorum :)

Geri
Üst Alt