Osram, Philips olabilir.
En iyisi Sharp ve Samsung diye biliyorum LED işinde ama Samsung'u kim kullanıyordur onu bilmem.
Sharp'ın doğrudan kendi ürünleri vardı sanırım.
Yoksa bile Sharp'ın LED chiplerini kullananlara bakın derim.
Olmadı Osram bakabilirsiniz.
İlgilendiğim bir konu olmadığı için bilmiyorum.Internette yazanZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.ile şu metrekaredeki odaya şu lümen değerine sahip şu kadar spot hesaplamak ne kadar güvenilir
Marka tavsiyeleri için teşekkürler. Tavan düz asma tavan değil yani bildiğiniz düz boş oda tavanıPhilips piyasada var bulamassan pelsan onuda bulamassan cata 1 e 1 degisim garantisinde olanlari tercih edin bozulunca trafolari bozuluyor zaten 1 e 1 degisim bulamassaniz cihaza trafo takip geri gonderirler beklersiniz
Aydinlatma hesabi zaten okullarda ders verilen birsey fakat bu hesap sizin icin dogru olabilmesi icin tavanin komple duz alcipan olmasi gerekir bu hesap ile nokta atisi spotlarin yerlerini hesaplayabilirsiniz atiyorum 8 tane spot cikti bunu odaya metrik olarak ayarlamaniz gerekir yoksa hesap bosa gider
Alcipan tavan su led dosenenlerden ise bu hesap isinizi gormeyecektir
CATA merdivenaltı Çin üretimidir, ucuz piyasa malıdır tavsiye etmem.Philips piyasada var bulamassan pelsan onuda bulamassan cata 1 e 1 degisim garantisinde olanlari tercih edin bozulunca trafolari bozuluyor zaten 1 e 1 degisim bulamassaniz cihaza trafo takip geri gonderirler beklersiniz
Aydinlatma hesabi zaten okullarda ders verilen birsey fakat bu hesap sizin icin dogru olabilmesi icin tavanin komple duz alcipan olmasi gerekir bu hesap ile nokta atisi spotlarin yerlerini hesaplayabilirsiniz atiyorum 8 tane spot cikti bunu odaya metrik olarak ayarlamaniz gerekir yoksa hesap bosa gider
Alcipan tavan su led dosenenlerden ise bu hesap isinizi gormeyecektir
Cata merdiven alti uretim midir bilmiyorum ama 2 yil 1 e 1 degisim garantili oldugunu biliyorum yani aldigin yere faturan ile goturdugun zaman bozuk olani alip saglam kutulu olarak yenisini alabilirsin evimde asma tavan var cata marka 4 yildir bir tane bozulmadiCATA merdivenaltı Çin üretimidir, ucuz piyasa malıdır tavsiye etmem.
Ayrıca spot LED'ler ışıklarda açı değeri olduğunu da unutmayın. (90 derece ,120 derece gibi.)
Kartonpiyer yada asma tavanınız yoksa sıva altı uygulama yapamazsınız.Marka tavsiyeleri için teşekkürler. Tavan düz asma tavan değil yani bildiğiniz düz boş oda tavanı
Bugüne kadar bu malı satan yerlerde böyle bir şey duymadım.Cata merdiven alti uretim midir bilmiyorum ama 2 yil 1 e 1 degisim garantili oldugunu biliyorum yani aldigin yere faturan ile goturdugun zaman bozuk olani alip saglam kutulu olarak yenisini alabilirsin evimde asma tavan var cata marka 4 yildir bir tane bozulmadi
Zaten hepsi birbirinin cakmasi en kalitelisi bile iclerini acip bakarsaniz anlarsiniz iclerinde serit led var zaten seritled ler kolay kolay bozulmaz icindekki 1 cip bozulsa metrede 60 tane var 59 tanesi yanmaya devam eder onemli olan balanst trafo kismi orasi elektronik bozulursa en kalitesizinde bile trafo bozulur degistirirsiniz yanmaya devam eder
bu serit led kismiBugüne kadar bu malı satan yerlerde böyle bir şey duymadım.
O dediğiniz büyük spotlarda mevcut, küçük spotlarda şerit led bulunmaz.
bu serit led kismi
Olurmu olmazmi tekrar dusun
Ben almadan once bu led islerinde 1 e 1 degisim olanlari aliyorum cunku is yerlerinede evlerede takiyoruz 1 e 1 garantli olunca aldigim yere goturuyor ve yenisini alip takiyorum aldigim firmalar ole tekzen tarzi yerler degil
Elektrik marketler sadece elektrik uzerine calisan firmalar simtas misal
Siz bulunmaz demissiniz bende bulundugunu gosterdimBenim bahsettiğim ürünler bunlar değil.
Bunlara şerit LED uydurmak biraz abes olur.
Boşuna direniyorsun.
Slim spot'a verilen para çöpe giden paradır bence.Siz bulunmaz demissiniz bende bulundugunu gosterdim
Merdiven altinda kendim uretmedim bunu videoyuda ben cekmedim
Sizin bahsettiğiniz urunler disindada urunler varmis demekki ben sadece gosterdim
Haksiz Hakli tavriniza direnc gosteren hala sizsiniz
Slim spot Philips cata pelsan ne marka acarsaniz acin icini sonuç bu olacak degismez
Slim spot icin diyorum
Farkli cesitleri oldugunuda biliyorum fakat piyasada en cok kullanilan tutulan urun sekli bunlar
Sizin tercih ettiginiz urunleri soyleyin ona gore yorum yapalim bilmediginizi yazmayiz?