Hocam telegram dediğin yerde ne paralar dönüyor, yurt dışından cihaz getirtip satanlar, firmalarla anlaşmalar yapanlar. Yerden yere vururlar tabiki, çünkü başka cihazlar var sattırtacak, bunun fiyatıda kampanya ile düşünce diğer cihazlara rağbet azalır, insanlar bunu seçecektir. Tabi birde kendi malını övme hastalığıda var bizim millette, bunada kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş derler
mesela ben geçenlerde çıkar çıkmaz KM2 Plus, şimdi bu Nvidia da kampanya çıktı alamıyorum. Pişman mıyım değilim tabiki de, çünkü KM2 Plus ta harika bir cihaz, ama bir Nvidia değil. Ben şimdi bu iki cihaz hemen hemen aynı fiyata gelmiş gidin KM2 Plus alın diyemem ki, bunu alın derim
Bu cihaz stick bir ürün, güçlü bir işlemcisi olduğu için çok ısınır. Kaldı ki güçlü bir işlemcisi olmasa bile stick cihazlar ısınır. Sana tavsiyem cihazı bir pc kasa fanı ile destekle, usb girişli bir kasa fanı al veya kendin yap, yapması çok basit. Cihazı onun üstüne koy öyle çalıştır. Bunu illede yapman gerekmiyor, ama yaparsan çok yararı olur. Isınmadan kaynaklanabilecek sıkıntıları yaşamamış olursun.