Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,182
Karar tarihinden itibaren karşı taraf 15 gün içinde temiz davası açılmaydıysa karar kesinleşir. Karşı taraf kesin karar uymuyorsa icra müdürlüğünde icra başlatabilirsiniz.
Elinizde karar olduğu için İlamlı icra takibi yapacaksınız.

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,934
41
Vallahi ne diyeceğimi bilemiyorum, tam bir rezalet. Ben olsam her yere saldırırdım herhalde; TCL Genel Merkez'e mail atardım, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na atardım, Cimer'e bile atardım sanırım. Tanıdık bir avukat yok mu fikir alabileceğiniz ?

Sota Sota, Müşteki Müşteki 'nin bir önerisi olur mu ?

O Çevrimdışı

OqDaYy

Aktif Üye
23 Eki 2023
68
37
Japonyadan 40k Olta Makinasi Aldim Daiwa Model 7 Ay Kullandim Kolu Takildi diye Taaaa Km' ce. Uzaktaki Mağazaya Sikayetimi Yazdim Video Kayitlar Resimlerle Bana Yenisini Yolladilar Elimdekinide Yedek Parca Olarak Kullanin Dedi Göndermenize Gerek yok diyip. Adamlarin Musteri Anlayisina Bak Bizimkilerin Yaptığına Bak. Yazik Çok Yazik Bu İnsanlarin Günahina Giriyorlar.
E efendirocky Kardeşim Bu Ülkede Adam Akilli Birtane Satıcı Yok Emin Ol bu durumda milyon Tane Mağdur Vardir. ki Bende Yasadim Allah sabir versin Sana.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,182
Japonyadan 40k Olta Makinasi Aldim Daiwa Model 7 Ay Kullandim Kolu Takildi diye Taaaa Km' ce. Uzaktaki Mağazaya Sikayetimi Yazdim Video Kayitlar Resimlerle Bana Yenisini Yolladilar Elimdekinide Yedek Parca Olarak Kullanin Dedi Göndermenize Gerek yok diyip. Adamlarin Musteri Anlayisina Bak Bizimkilerin Yaptığına Bak. Yazik Çok Yazik Bu İnsanlarin Günahina Giriyorlar.
E efendirocky Kardeşim Bu Ülkede Adam Akilli Birtane Satıcı Yok Emin Ol bu durumda milyon Tane Mağdur Vardir. ki Bende Yasadim Allah sabir versin Sana.
satış sonrası adamlarda kültür haline gelmiş, bizde hakkını araya öçü diyorlar.

Müşteki Çevrimdışı
22 Ara 2018
446
Vallahi ne diyeceğimi bilemiyorum, tam bir rezalet. Ben olsam her yere saldırırdım herhalde; TCL Genel Merkez'e mail atardım, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na atardım, Cimer'e bile atardım sanırım. Tanıdık bir avukat yok mu fikir alabileceğiniz ?

Sota Sota, Müşteki Müşteki 'nin bir önerisi olur mu ?
Beyefendiye geçmiş olsun.

Sağlam bir ürün sunulamıyorsa seçimlik hak olarak para iadesi talep etmek en kestirme yol olacaktır.

Sosyal medya ağlarında mağduriyeti alenileştirmek kamuoyu oluşturmak adına çok kıymetlidir. Fakat üsluba ve ithamda bulunmamaya dikkat etmek gerekir ki haklılığımız zarar görmesin.

Geri
Üst Alt