nokia ta 1033

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dallama
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dallama

Yeni Üye
Puan 3
Çözümler 0
Dallama
nokia ta 1033 telefonunda batarya dolum sıkıntısı var.şarj çok çabuk bitiyor. şarj alırken birden şarj kesilebiliyor.acaba batarya ömrü bitiryor mu ? yazılım android 9.pie..başka yazılımı var mı? yada telefona root mu atmak gerekir? fabrika ayarlarına çevirdim sorun hala var..hard reset denedim.ama hard reset sırasında ekranda bir bölüm silinmedi hatası verdi.yani hard reset edilecek bölümden biri arızalı görünüyor..yardımlarınızı bekliyorum..

Yazılımdan önce donanıma bakılması gerekir.
Batarya sorunlu muhtemelen.
Geç olmadan bir tamire gönderin derim servisine.

hocam benim tahminimce de batarya sorunlu..arada sırada wifi bağlantı sorunu oluşuyor.bir ağa bağlanılamadı diye..kendi mobil wifi bile gidiyor..

Cihazınız 3 yaşında yoğun şekilde kullandıysanız bataryanız artık içten içe sisip gerektiği sekilde performans veremez hale gelmiştir.

wfi kopması şarj takılıyken kesemesi yada restart atınca gelmesi batarya kaynaklı olur mu?

sarjinda birden bire büyük düşmeler oluyor mu.
mesala %50iken %10 düşme gibi.

olmuyor.fakat program kurdum.batarya ömrünün 82 oldugunu yazıyor.bugünde 75e düşmüş ömrü.%100 şarjolsa bile 1 dk sonra 85lere düşüyor.3000mah olan batarya 2650mah olarak yazıyor..yazılımsal olabilir diye düşünüyordum..fakat pilde olabilir..

wfi kopması şarj takılıyken kesemesi yada restart atınca gelmesi batarya kaynaklı olur mu?

Anakartında da arıza olabilir.
Uzman birisinin bakması lazım, servise gönderin derim.

samsung a7 de aynı sorun vardı wifi kesiyor şebeke kesiyordu batarya değişimi sonrası bende düzelmişti

Pil verimi düştükçe wifi mobil şebeke reset problemleri çıkabilir emektar telefonumda sıkça yaşadığım bir problem

Geri
Üst Alt