Diğer konularda Nokia hala sağlam.nokia diye marka kalmışmı zamanında cep telefonlarında efsaneydi işyerinden bir arkadaş almıştı( son modelini) ne çok beğenmiştim hala içimde almadım diye ukte kaldı.
Diğer konularda Nokia hala sağlam.nokia diye marka kalmışmı zamanında cep telefonlarında efsaneydi işyerinden bir arkadaş almıştı( son modelini) ne çok beğenmiştim hala içimde almadım diye ukte kaldı.
Onların keyfi yerinde patates Soğan yeme beni düşün dedi ya? Yetkililerden öyle birşey duymuyoruz ama? Kandırılıyormuyuz yoksa?
Şu an yurtdışında 135 € bandında.sadece amazonda satılıyor zaten başka yerde yok cuma gününden bugüne 200küsür tl zam gelmiş
Kusura bakma sana aynı cihazı tekrar aldırdık ama. Kendin söylüyorsun üstadım, tavsiye edeceğim cihaz bu diye. Teşekkür ederim tekrar.Bizler veya elinde bir Box ı olup da 928 ler beklenirmi ??? valla ben bekliyorum
elinde Box ı olmayan adam ise ve bana illa Box lazım hem de şimdi diyen adam
ise tek adres>> s905X4
yok Rockchip yok AllWinner chip li Box kesinlikle almayın
905X4 lü den,en uygunu ise direk Homatics+L1 Lisanslı+DV/DT v.s olması da cabası!
ama ROM lu/Root lu +Lisans gerekmez v.s diyen adama ise bir kaç alternatif daha vardır
kendi kullandığım ve Slimbox ROM lu cihaz çok iyi,sanırım Ali de şu anda indirimli
bu meret kafasına yatana direk bu dur diyorum!
Ben bu türlü s905X4 lü Box ların hepsini son 2 yıldır kullandım! bana bir tek bu en iyisi
bu dur gibi geldi,yok yazılım çıktımı yok şu yok bu hiç düşünmedim bile direk
Slimboxtv.ru dan ilgili Box ın ROM nu indirip yola devam ettim
"X96 Max+ Ultra" (4/32 olanı var bende) ama alırken dalgaya düşmeyin,bunun bir sürü
başka modelleri da vardır!
Ancak "Kumandası" tam sopalık
herifler gidip en dandik Kumandayı seçmişler yaw(bunu başka Markalar da kullnıyor bu arada)
AirMouse alıp işi hallediyorsunuz(BT li ve USB dongle lı)
Piyasa da elini sallasan bir sürü dandik Box vardır,L1 li olanların da çoğu yaramaz!
Bunları GAZ verenlere itibar etmeyiniz!
Macera yerine örneğin Homatics en uygunudur,bir sorun olsa gelip buradan sorarsınız
"abi arkasında biz varız" v.s gibi eski DoğuBank ağızlı slogan ilanlar v.s görürseniz
bunları sallayın geçin yaw
Ellerine sağlık sen onu da atıp gönderdiğin için o da dışından geldi. Bende emuelec konfigürasyonunu yaptım. Günlük güneşlik herşey. Kumandayı da HM20 (Piranha air) olarak güncelledim. Rahat rahat kullanılıyor.evet aynen öyle
X96 Max+ Ultra +Slimbox-ROM atıyorsun;direk tavsiyem dir
not;ancak kendi stock rom kesinlikle yaramaz!
119 euro ile 139 arasında geziyor fiyatlar. Ben Hollanda'da yaşıyorum. Bunlar buradaki fiyatlar.Nerde buldunuz 119 €ya Nokia 8010?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
evet aynen öyle
X96 Max+ Ultra +Slimbox-ROM atıyorsun;direk tavsiyem dir
not;ancak kendi stock rom kesinlikle yaramaz!
119 euro ile 139 arasında geziyor fiyatlar. Ben Hollanda'da yaşıyorum. Bunlar buradaki fiyatlar.
Can abi bu kadar rusun içinde rusçayı çoktan sökmüştür diye düşünüyorum. Memlekette rustan başka bi ukraynalılar kaldı zaten.bu gidişle rusçayı sökersin sen eski topraksın
119 euro ile 139 arasında geziyor fiyatlar. Ben Hollanda'da yaşıyorum. Bunlar buradaki fiyatlar.