Nokia 8 2089 TL!

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
nokia864gb.jpg

Nokia 8 64 GB Amazon.com.tr'de indirimde;

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
Ufak bir kronik sorundan bahsedeyim. Hayalet ekran sorunu oluyormuş genelde hepsinde değil ama nerdeyse kullanıcıların yarısi bu sorundan muzdarip. Ekran kenarlarında da renk açmaları oluyormuş. LG panel varmış telefonda .

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
O paraya ekran küçük, pil düşük... Önceliği bu iki kriter olanlar hayal kırıklığı yaşayabilir.

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Ekran iyi de bence pil o işlemci ve çözünürlüğe kesinlikle yetmeyecek.:uzgun
Oysa dikkatimi çeken bir telefondu. LG panel olduğunu öğrenince hepten gözümden düştü. :bilmiyom
Ekran kalitesi için yazmadım, boyutu için yazdım... 5.3 ekran bana göre küçük kalıyor artık... Yarım elma'dan gelenler için iyidir o boyutlar ayrı tabi... :slap

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Ekran kalitesi için yazmadım, boyutu için yazdım... 5.3 ekran bana göre küçük kalıyor artık... Yarım elma'dan gelenler için iyidir o boyutlar ayrı tabi... :slap

Ben 5.5" kullanıyorum ve 0.2" lik bir fark fazla da sorun olmaz benim için. Zira çözünürlük 2K seviyesinde Nokia 8'de zaten.:hihi

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
Ben 5.5" kullanıyorum ve 0.2" lik bir fark fazla da sorun olmaz benim için. Zira çözünürlük 2K seviyesinde Nokia 8'de zaten.:hihi
Arkadaşım Nokia 8 ile mi A2 arasında kalmıştı a2 aldı şuan memnun Nokia 8 aslında çok güzel özellikleri ile güzel bir telefon ama kronik sorunlar dolayısıyla tehlikeli bir telefon

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Arkadaşım Nokia 8 ile mi A2 arasında kalmıştı a2 aldı şuan memnun Nokia 8 aslında çok güzel özellikleri ile güzel bir telefon ama kronik sorunlar dolayısıyla tehlikeli bir telefon

Mobilde LG panele bulaşanın sonu iyi olmuyor maalesef.
Huawei'nin de başı yandı son zamanlarda LG panelden dolayı.

Geri
Üst Alt