Umut Barış
VIP
- 23 Kas 2017
- 21,011
Nokia 8 64 GB Amazon.com.tr'de indirimde;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
O paraya ekran küçük, pil düşük... Önceliği bu iki kriter olanlar hayal kırıklığı yaşayabilir.
Ekran kalitesi için yazmadım, boyutu için yazdım... 5.3 ekran bana göre küçük kalıyor artık... Yarım elma'dan gelenler için iyidir o boyutlar ayrı tabi...Ekran iyi de bence pil o işlemci ve çözünürlüğe kesinlikle yetmeyecek.
Oysa dikkatimi çeken bir telefondu. LG panel olduğunu öğrenince hepten gözümden düştü.
Ekran kalitesi için yazmadım, boyutu için yazdım... 5.3 ekran bana göre küçük kalıyor artık... Yarım elma'dan gelenler için iyidir o boyutlar ayrı tabi...
Arkadaşım Nokia 8 ile mi A2 arasında kalmıştı a2 aldı şuan memnun Nokia 8 aslında çok güzel özellikleri ile güzel bir telefon ama kronik sorunlar dolayısıyla tehlikeli bir telefonBen 5.5" kullanıyorum ve 0.2" lik bir fark fazla da sorun olmaz benim için. Zira çözünürlük 2K seviyesinde Nokia 8'de zaten.
Arkadaşım Nokia 8 ile mi A2 arasında kalmıştı a2 aldı şuan memnun Nokia 8 aslında çok güzel özellikleri ile güzel bir telefon ama kronik sorunlar dolayısıyla tehlikeli bir telefon