Next Start Pro 4K TV Box, Android 14 Aldı!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ehm123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    next

ehm123

Vip Üye
Puan 43
Çözümler 0
ehm123
Bugün Next Start Pro 4K'ya Android 14 güncellemesi geldi. Boot ekranına kendi reklamlarını eklemişler resmen. Güncellemenin sorunsuz ve stabil olduğu söyleniyor.

IMG_20260113_195455.jpg

(Başka yerden alıntıdır)

AndroidTvBoxTurkiye

yazılımı kendi sunucuları üzerinden mi verdiler acaba :hmm

Açılış logosu sadece tvbox'ta değil uydu alıcılardada kullanılmaya başlandı, Next innova 4k hariç birçok modelde artık bu açılış logosu kullanılıyor.

Açılış logosu sadece tvbox'ta değil uydu alıcılardada kullanılmaya başlandı, Next innova 4k hariç birçok modelde artık bu açılış logosu kullanılıyor.
güncellemeyi üreticinin verdiğini biliyoruz üretici çinli onu nasıl ikna etti :kiskis

güncellemeyi üreticinin verdiğini biliyoruz üretici çinli onu nasıl ikna etti :kiskis
O televizyonu KTC üretiyor zaten. Kendilerine gelir kaynağı oluyor ne güzel.

Düzenleme: Pardon kafam karıştı. Skyworth Digital TV Box'ın üreticisi.

Çinlilerle akraba gibiler zaten yıllardır bir çok modelin yazılımını çinliler yapıyor işin içine birde para girdi mi, benim resmimi bile açılış logosu yaparlar. :bye

Ben genelde Göztepe'min logosunu basıyorum :) ,next kendi ürettiği ürünün reklamını yapması kadar doğal bir şey bence olamaz ,gayet normal :ok

Güncellemeyi yapanlar performans konusunda yorum yaparlarsa çok sevinirim.
Performans olarak fena değil ama, cihaz açılırken her zaman geç geliyor. Daha önce kumandaya basar basmaz açılırdı. Önce Next'in reklamı geliyor daha sonra Google Tv logosu geliyor bu hem gecikmeye hem de insanın canını sıkıyor. Cihaz daha önce kumandayla sıcak kapanıyordu, şimdi ise soğuk olarak kapanıyor yani tam kapanma.

Bugün yeni güncelleme benim cihaza da geldi.kablosuz bağlantı kesildi hatası alıyorum sürekli ama internet bağlantısında bir sorun yok. bu sorunun çözümü hakkında bilgisi olan var mı acaba?

Performans olarak fena değil ama, cihaz açılırken her zaman geç geliyor. Daha önce kumandaya basar basmaz açılırdı. Önce Next'in reklamı geliyor daha sonra Google Tv logosu geliyor bu hem gecikmeye hem de insanın canını sıkıyor. Cihaz daha önce kumandayla sıcak kapanıyordu, şimdi ise soğuk olarak kapanıyor yani tam kapanma.
İsterseniz ayarlardan güç tuşuna basınca uyku modunda kapanmasını ayarlayabilirsiniz. Bende o şekilde ayarlı.

Geri
Üst Alt