I
ibrahimykr
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Böyle bir cihaz aldık kullanan var mı nasıl?
Hocam bir kaç sorum varsattım bun dan klasik next cihazı işte.
Hocam bir kaç sorum var
Dahili wifi var mı?
Şifreli kanallar için biss key özelliği var mı
Hocam biraz araştırdım 2.1 Wifi ile çalışıyormuş. Ok tuşuna basıp şifreli kanala gelip mavi tuşa bastığın zaman biss key girme menüsü açılıyor, bir kaç kanalda test ettim bissleri ama olmadı ya ben yanlış girdim ya da bissler hatalı.. sanırım şuan ki son yazılım yüklü, USB WiFi almak şart oldu. Ufak bir araştırma ile yakın zamanda alıp test edeceğim.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Var görünüyor, CK serisi 6605 işlemci,ama keşke 6605s olsaymış
Dahili wifi yok,usb ile kullanılır ,o da büyük ihtimalle 7601 işlemcili wifidir ,nextin yazılımını bendeki başka bir marka cihaza atayım bakalım ne yapacak
2.1 wifi neymiş ki acabaHocam biraz araştırdım 2.1 Wifi ile çalışıyormuş. Ok tuşuna basıp şifreli kanala gelip mavi tuşa bastığın zaman biss key girme menüsü açılıyor, bir kaç kanalda test ettim bissleri ama olmadı ya ben yanlış girdim ya da bissler hatalı.. sanırım şuan ki son yazılım yüklü, USB WiFi almak şart oldu. Ufak bir araştırma ile yakın zamanda alıp test edeceğim.
Ccam ve diğer özellikler var. Ama USB WiFi olayını pek sevmiyorum. Uyar mı uymaz mı hangi ürünü alacağım bilmiyorum..Bu cihazda bildiğim kadarıyla emu ve cam desteği var ,ama cam da cccam v.s,çok iyi değil ama idare eder.
Nextin kullandığı bildiğim kadarıyla 7601 çipsetlidir en doğruyu sevgili A A.Bozoğlu bilir bence, etiketliyeyim ,mutlaka cevap verirCcam ve diğer özellikler var. Ama USB WiFi olayını pek sevmiyorum. Uyar mı uymaz mı hangi ürünü alacağım bilmiyorum..
Yakın bi zamanda alacağımZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.