NEXT PLAYBOX ANDROİD TV BOX MAVİ EKRAN HATASI

T Çevrimiçi

Turbo k.arza78

Aktif Üye
18 Mar 2017
640
s.a merhaba arkadaşlar netx playbox android tv box cihazı kullanıyorum izlerken mavi ekran oluyor takılıp kalıyor fişi çıkarıp tekrar takınca düzeliyor bazen 2 gün sorun olmuyor bazen 1/ 2 saat sonra tekrardan mavi ekrana geçiyor neden kaynaklı olabilir hiç bir bilgim yok yardımcı olabilirmisiniz

16aa92683757822f2.png

B Çevrimiçi

bizkotuyuzaynen

Yeni Üye
25 Ocak 2026
24
24
cevabı olan yokmu arkadaşlar
Merhaba başkası sormadı ben sorayım. 16 Gb hafıza 2 Gb bellek var diyor. Android TV kullanmadım fakat Android araç teyplerinde bile 2 Gb yetersiz kalmaya başlıyor. Cihazınızın hafızası dolu mu? Arkada açık uygulama tutarken mi oluyor? Tahminimce uygulamaları açtıkça arkada bellek doluyor diye yapıyordur diye tahmin ediyorum.

E Çevrimdışı

ehm123

Süper Üye
12 Mar 2025
175
22
Anakart kaynaklı sorun olması muhtemel. Genellikle grafik kartı sorunu olur bu tarz şeyler. Bu arada donup kaldığından emin misiniz? Sadece ekran böyle oluyorsa eğer kablonuzu kontrol edebilir misiniz?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,433
66
1- Adaptörünü değiştir
2- hdmi kabloyu değiştir
3- yazılım isteyebilir(maalesef)

T Çevrimiçi

Turbo k.arza78

Aktif Üye
18 Mar 2017
640
Merhaba başkası sormadı ben sorayım. 16 Gb hafıza 2 Gb bellek var diyor. Android TV kullanmadım fakat Android araç teyplerinde bile 2 Gb yetersiz kalmaya başlıyor. Cihazınızın hafızası dolu mu? Arkada açık uygulama tutarken mi oluyor? Tahminimce uygulamaları açtıkça arkada bellek doluyor diye yapıyordur diye tahmin ediyorum.
hafıza bomboş 12 gb boş yer var

Geri
Üst Alt