NEXT PLAYBOX ANDROİD TV BOX MAVİ EKRAN HATASI

Turbo k.arza78

Aktif Üye
Puan 63
Çözümler 0
Turbo k.arza78
s.a merhaba arkadaşlar netx playbox android tv box cihazı kullanıyorum izlerken mavi ekran oluyor takılıp kalıyor fişi çıkarıp tekrar takınca düzeliyor bazen 2 gün sorun olmuyor bazen 1/ 2 saat sonra tekrardan mavi ekrana geçiyor neden kaynaklı olabilir hiç bir bilgim yok yardımcı olabilirmisiniz

16aa92683757822f2.png

cevabı olan yokmu arkadaşlar

cevabı olan yokmu arkadaşlar
Merhaba başkası sormadı ben sorayım. 16 Gb hafıza 2 Gb bellek var diyor. Android TV kullanmadım fakat Android araç teyplerinde bile 2 Gb yetersiz kalmaya başlıyor. Cihazınızın hafızası dolu mu? Arkada açık uygulama tutarken mi oluyor? Tahminimce uygulamaları açtıkça arkada bellek doluyor diye yapıyordur diye tahmin ediyorum.

Anakart kaynaklı sorun olması muhtemel. Genellikle grafik kartı sorunu olur bu tarz şeyler. Bu arada donup kaldığından emin misiniz? Sadece ekran böyle oluyorsa eğer kablonuzu kontrol edebilir misiniz?

1- Adaptörünü değiştir
2- hdmi kabloyu değiştir
3- yazılım isteyebilir(maalesef)

Merhaba başkası sormadı ben sorayım. 16 Gb hafıza 2 Gb bellek var diyor. Android TV kullanmadım fakat Android araç teyplerinde bile 2 Gb yetersiz kalmaya başlıyor. Cihazınızın hafızası dolu mu? Arkada açık uygulama tutarken mi oluyor? Tahminimce uygulamaları açtıkça arkada bellek doluyor diye yapıyordur diye tahmin ediyorum.
hafıza bomboş 12 gb boş yer var

Geri
Üst Alt