Next minix punto plus alıcı kanal sayıları gözükmüyor

D Çevrimdışı

Donjuan

Yeni Üye
21 Haz 2024
27
24
Yeni orijinal aldığım uydu slıcı displayi kanal sayıları gözükmüyor çalışıyor ama on off mu hangi kanalda gözükmüyor

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Uydu güncellemen gerekli diyor bana saçma geldi sonra denedim dosyayı winrardan çıkartıp usbye atıyorum uydu görmüyor usbyi
Hiç mi görmüyor yoksa içindeki yazılımı mı görmüyor ,ikisi farklı durum çünkü, yazılımı görmüyorsa o cihazın değildir ,ama usbyi görmüyorsa farklı usb ile de dene :ok

D Çevrimdışı

Donjuan

Yeni Üye
21 Haz 2024
27
24
Hiç mi görmüyor yoksa içindeki yazılımı mı görmüyor ,ikisi farklı durum çünkü, yazılımı görmüyorsa o cihazın değildir ,ama usbyi görmüyorsa farklı usb ile de dene :ok
Şöyle söyleyim usb yi takıyorum yanda simgesi çıkıyor ama işte yazılım güncelle dediğinde boş gözükmüyor bişey

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Şöyle söyleyim usb yi takıyorum yanda simgesi çıkıyor ama işte yazılım güncelle dediğinde boş gözükmüyor bişey
Usb mbr olarak fat32 formatlanmalı, boyutu 16 gb den büyük olmamalı,bin uzantılı dosyayı (veya uzantı adı ne ise) usb kök içine atacaksın.bir de sana yzılım linkini vereyim ,bu kurtarma yazılımıdır, sitesinde öyle diyor) :

D Çevrimdışı

Donjuan

Yeni Üye
21 Haz 2024
27
24
Evet şimdi okuma işini çözdüm ancak güncelleme yaparken 30 dkadır lütfen bekleyin enerjiyi kesmeyin diyor

En son halen olmadı fişi çektim taktım şimdi yazı geliyor siyah ekranda kalıyor

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Evet şimdi okuma işini çözdüm ancak güncelleme yaparken 30 dkadır lütfen bekleyin enerjiyi kesmeyin diyor

En son halen olmadı fişi çektim taktım şimdi yazı geliyor siyah ekranda kalıyor
Yazılımı rs232 ile atmalısın, cihazda port olması lazım rs232 yazan bir giriş olacak,kulaklık gibi.Sanırım ancak oradan yükleyebilirsin.

D Çevrimdışı

Donjuan

Yeni Üye
21 Haz 2024
27
24
Şöyle bir şey mümkün mü next yazısı geliyor gidiyor display alıcıda kanalları değiştirebiliyorum menüye basınca kanallar değişmiyor yani menü kısmına giriyor orda fabrika ayarlarını bulup bassam sıfırlayıp açılır mı ?

tobacco Çevrimdışı

tobacco 

Süper Üye
5 Ara 2020
503
36
Şöyle bir şey mümkün mü next yazısı geliyor gidiyor display alıcıda kanalları değiştirebiliyorum menüye basınca kanallar değişmiyor yani menü kısmına giriyor orda fabrika ayarlarını bulup bassam sıfırlayıp açılır mı ?
kardeş sende kanal görüntüsu yokmu sadece numaramı var çorba gibi olmuş teraspy teraspy

D Çevrimdışı

Donjuan

Yeni Üye
21 Haz 2024
27
24
Yok güncellemeden sonra fişi takıp çıkarınca next yazısı geliyor ve siyah ekranda kalıyor görüntü yok,ama display alıcıda kanal gezdiğimde kanalları değiştiriyor ama görüntü yok

Geri
Üst Alt