Next firması kurumsal bir açıklama yaptı

S Çevrimiçi

serkanguzel

Yeni Üye
8 Kas 2025
25
64
Serkan Bey ben sizi yıllar önceden Turkeyforumdan tanıyorum. Next'i uydu cihazı konusunda Next yapan Doktor'dur. Şifreli yayınları onlarca yıl bedavaya onun sayesinde izledik. Adam Türkiye - Kore arasında otoban kurmuştu. :)
Doğru doktor'un şifre konusunda emeği çok...

Ancak buradaki konumuz ; firmanın orta seviye yönetim kademesinde çalışanların, lakaytlıkları fırsat olarak kullanmak suretiyle, firmadan para sızdırılması hadisesidir.

Sonuçta yakalanmışlar. Ancak orta seviye yöneticiler lakayt olmasaydı, para sızdırılması da mümkün olmazdı, diye değerlendirmekteyim. Çünkü işler görülürken, lakaytlık varsa, kontrol azalır. Kontrol azalırsa, para sızdırılması dahil, türlü türlü yanlış hareketler ortaya çıkar.

Bir yerdeki gevşeklik, virüs gibi bütün departmanlara yayılıyor maalesef...

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,498
ulan bu doktor hala sağmı be!
ben onu Next den 1999 da tanımıştım,ukala,kendini beğenmiş bir tipdi TF de ona buna cart-curt ederdi ve çoğu insanı banlatırdı
TF nin en kadim üyesidir kendileri
şimdi kimse Dr için güzelleme yapmasın ayıp olur sonra
devri bitti bu herifin artık
Serken denen üye;ben AKP liyim desen yahu,TF ve DH yi bitirdin şimdi de burayamı transfer oldun

Beyler glmeyin böyle adamların gazına,ayrıca Next v.s yerli-milli diye gazlanan firmalar,hiç bir bok üretmiyolar
her bir şeyi Çin den skd-ckd ithal ediyorlar! ülen ittiri boktan kablo,vida aklınıza ne gelirse her sektör için
Çin malı mamul/yarımamul v.s geliyor biz sadece montaj yapıyoruz,hala yerli-milli gazı diyen varsa direk AKP lidir!

"şirket tokatlamak" bizim işimiz yahu,her yerde bunlar oluyor illa NEXT diye özel bir şeymiş gibi sunmak bile abes

son olarak işim itibarıyla yazayım Next/Onvo cart-curt ülen bunların hiç birisi iyi TV filan değil,donanım kötü yazılım kötü...
bir tek fiyatı "güzel" YT de veya çeşitli yerde yine bazı tipler "güzellemeler" yapıyor;yemeyin ltf bunları!!
ama abi çok ucuz ondan alacağım/alıyorum diyen varsa,ona da eyvallah derim tabiki

S Çevrimiçi

serkanguzel

Yeni Üye
8 Kas 2025
25
64
Doktor'un ne olduğunu ya da olmadığını, bu konu başlığındaki ilk mesajımda yazdım zaten... Yani doktor güzellemesi yapmam söz konusu değil. Ama doktor'un şifre desteği vb yaptığı faydalı işler de oldu. TF'de doktor'un çok sayıda üyeyi ban'latığı doğrudur. Onlar da şifre, yazılım vs verilmedi, gecikti vs söylemlerle basmasaydı doktor'un damarına... Adamın alkol bağımlılığı var. Kafayı çekince kontrolden çıkıyor. Ki, aldığı alkolün zararı kendisine... Yani bizi ilgilendirmez. Bizi ilgilendiren tarafı, fuar'da tanıtım yapmaya geliyorsan, alkol almayacaksın, argo ve belden aşağı konuşmalar yapmayacaksın. Çünkü bu şekilde hareket edersen, çalıştığın firmaya zarar verirsin. Firmanın sahibi Yüksel'in akrabası olduğu için, doktor'u mecburen idare ediyorlardı. Aynı laçkalık firmanın diğer departmanlarında varmış ki, firmadan para sızdırmışlar. Mahkeme kararı ile suçları sabit görülmüş. Özetle ; olan firmaya olmuş...

Firma; yerlileşme yolunda önemli mesafeler aldı. Yani yiğidi öldür ama hakkını yeme !

Ayrıca TF'den ben de ban'lıyım. Ne olmuş yani ? Adamların bilgi paylaşmayı esas almaktan ziyade, üyeleri mim'lemek gibi bir takıntıları var. Hal böyle olunca, mach1( Ali )'e varıncaya kadar birçok üyeyi banladılar. Sonra ban'ını geri aldılar vs vs... TF 'ye, ben İsmi Lazım Değil Forum diyorum. ( İLDF ) Sen de öyle de... Çünkü güzel ülkemin adını kullanarak yanlış yönetim anlayışı güdüyorlar.

Özetle ; sağa sola hemen çamur at, yaftala git... Yıllardan beri yaptığın bu... Bitti dediğin DH yerli yerinde duruyor. Popülerliği de gittikçe artıyor. İyi de para kazanıyorlar. Yani forumları benim üzerimden kötülemen komik kaçmış... Senin de doktor gibi, kafayı çekince, sağa sola "çaldakıl" olmadığını nereden bileyim ? :kiskis

Eline boya fırçası almışsın, önüne geleni akp, makp diye boyayıp duruyorsun.

Bi senin gibi göbek kaşıyacak refah seviyesine ulaşamadım hala... Tevellüd oldu 64, hala aktif iş yaşamıma yurtdışında devam ediyorum. Çoluğumun çocuğumun geçimini sağlamak ve onları geleceğe hazırlamak için çalışmak zorundayım. Rahat göbek kaşıyıp, hükümeti yetersiz emekli maaşı üzerinden kolayca eleştirin diye, akp erken emekliliğin yolunu açtı. Yani yanlışa da yanlış !

Geri
Üst Alt