Malesef öyle Teşekkür ederim bu fotoğrafı bende buldum ama kablo ve renklerinden emin olamadımeskiden her söküp takmada tedirgin olurdum. bazı cihazların scart girişleri tükürükle tutturulmuş gibiydi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
resme bakarak yapabilirseniz:
Av çıkışı olarak scart var. Hdmı var ama tüplü tv ye bağlantı kablosu alsam av çıkışı olarak kullanabilirmiyim bilemiyorumAV çıkışı varsa orayı kullanın? Ya da HDMI?
Kulaklık girişi gibi olan yer varsa, AV yazıyorsa oraya uygun kablo alman yeterli.Av çıkışı olarak scart var. Hdmı var ama tüplü tv ye bağlantı kablosu alsam av çıkışı olarak kullanabilirmiyim bilemiyorum
Kulaklık gibi av girişi yok sadece av scart ve hdmı var. Tvde ise scart ve 3 dişi giriş var 2 ses 1 görüntü olanKulaklık girişi gibi olan yer varsa, AV yazıyorsa oraya uygun kablo alman yeterli.
TV'de side-av girişi va mı o önemli tabi.
Olmaması ilginç. Yukarıdaki fotoda mevcut çünkü.Kulaklık gibi av girişi yok sadece av scart ve hdmı var. Tvde ise scart ve 3 dişi giriş var 2 ses 1 görüntü olan
O kulaklık girişi gibi olan kumanda ır girişi UstamOlmaması ilginç. Yukarıdaki fotoda mevcut çünkü.
Şunu deneyin isterseniz, işe yarar mı bilmem;O kulaklık girişi gibi olan kumanda ır girişi Ustam
Şunu deneyin isterseniz, işe yarar mı bilmem;
Pinout standarttır.Teşekkür ederim Ustam uğraşınız için ama aklıma takılan acaba tüm scartlarda kablo bağlantıları aynımı birçok şema baktım kiminde 5-6 kiminde 20 kablo var
Sağolasın Ustam bakayım biPinout standarttır.
Yalnız yorumlarda düzeltme var sanırım ona dikkat edin.