Next 2000 wifi s modeli cccam

T Çevrimdışı

turanvio

Yeni Üye
7 Şub 2024
16
42
aksam 2. el cihaz aldim 360 tl ye . sunplus space x dunya varmis baya begendim
ozelliklerine gelince
kendisinde wifi var ayrica cubuk takmaya gerek yok/modem giris kapisi uzerinde ve tv ye 6-7 mt duvar kapi vs olmasina ragmen cok iyi cekiyor
benim icin en onemlisi serverdi.
phonix server diye birsey var 630 gunden geri sayiyor icerisinde 39 e bulsatcom / 13 e tum acilabilen kanallar / 42 e ayni sekilde / fta gibi acmasi ve hic takilmamasi beni son derece sasirtti.
astra 19 birsey acmadi (19 u 23.5 a cevirecem)
free ip tv var suresiz her kanaldan nerdeyse 2 adet var 1080 ve 720 p olarak yerli yabanci izlerken arada takilmalar olabiliyor ama sportklup kanllarinda mac seyrediliyor aksam baktim biraz milan macina iyiydi (birseyi soylemeden gecemicem bu serverin saglayicisinda sapiklik olabilir abi 500 kusur tane xxx kanalmi vod degil bildigin yayin olur ve 1080 p alayi nerdeyse )
youtube begenmedim kullanisli degil
xtream var denemedim ayrica cccam server diger sefrverler vs onlarida denemedim phonix yetiyor simdilik .39e deki orangeleri acmiyor ama gerek olursa free cccam bisey eklenebilir
goruntu kalitesi next 2000 wifi s e gore bir tik dusuk ama cok asiri fark yok
hangi kanali acsam sinyal seviyesi 99 gosteriyor orasi biraz fake olmus
telefonu baglayabildim ucast ile alete kumanda edilebiliyor ve telefondaki video resim vs oynatiyor.webden telde acip film vs tvde izleniyor
genel anlamda beni memnun etti

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

Fox Mulder

Yeni Üye
12 Tem 2024
3
39
Merhaba,

Senelerdir kullandığım, halen de 1,5 senelik cccam üyeliğimin aktif olduğu emektar bir Next Nextstar cihazım var. (YE-5000 HD CX + Plus)
Kanal geçişleri olsun, cccam girişi olsun, 4K uyumu olsun ortalama iki senede bir içindeki kondansatörün bozulup değiştirmem olsun cihazdan son derece memnunum.

Benzer bir ürün olan Next 2023'ü babamın televizyonu için almış ancak kanal favori sıralama sayısı adedinin benimki kadar çok ve alternatifli olduğunu görmeyince yaşadığım hayal kırıklığını bilirim :)

Sizlere sorum şu olacak,

Yine 4K destekli, özellikle cccam girişi mutlaka olan, wi-fi destekli, güncel Next modeli olarak ne önerirsiniz? Masa üstü veya mini model olması fark etmez. Yeter ki son bir iki sene içinde çıkmış olan, kanal geçişleri hızlı bir ürün ve Next marka olması önceliğimdir.

Not: (ip tv kullanıcısı değilim, olma planım yok. Cccam işimi fazlasıyla görmekte)

Son düzenleme:
akrep2018 Çevrimdışı

akrep2018 

Süper Üye
16 Eyl 2018
1,271
62
Merhaba Next innova 4k yeni ürünlerden.Özelliklerini bir inceleyin,hoşunuza giderse alırsınız.Ben uzun zamandır takip ediyorum,eğer bütçeniz uygunsa şu sıralar fiyatı biraz düşmüş. :ok

F Çevrimdışı

Fox Mulder

Yeni Üye
12 Tem 2024
3
39
Merhaba Next innova 4k yeni ürünlerden.Özelliklerini bir inceleyin,hoşunuza giderse alırsınız.Ben uzun zamandır takip ediyorum,eğer bütçeniz uygunsa şu sıralar fiyatı biraz düşmüş. :ok

Çok teşekkürler bir de 4K desteklemeyen ama yine Cccam olan wifi'li bir model de yazabilir misiniz?

Ve bir de şu sorum var; Android tvlerde ya da android tabanlı bir box'ta cccam kullanılabilme durumu hiçbir şekilde yok doğru mudur bu bilgi?

Son düzenleme:
tobacco Çevrimdışı

tobacco 

Süper Üye
5 Ara 2020
503
36
Merhaba,

Senelerdir kullandığım, halen de 1,5 senelik cccam üyeliğimin aktif olduğu emektar bir Next Nextstar cihazım var. (YE-5000 FTA +Plus)
Kanal geçişleri olsun, cccam girişi olsun, 4K uyumu olsun ortalama iki senede bir içindeki kondansatörün bozulup değiştirmem olsun cihazdan son derece memnunum.

Benzer bir ürün olan Next 2023'ü babamın televizyonu için almış ancak kanal favori sıralama sayısı adedinin benimki kadar çok ve alternatifli olduğunu görmeyince yaşadığım hayal kırıklığını bilirim :)

Sizlere sorum şu olacak,

Yine 4K destekli, özellikle cccam girişi mutlaka olan, wi-fi destekli, güncel Next modeli olarak ne önerirsiniz? Masa üstü veya mini model olması fark etmez. Yeter ki son bir iki sene içinde çıkmış olan, kanal geçişleri hızlı bir ürün ve Next marka olması önceliğimdir.

Not: (ip tv kullanıcısı değilim, olma planım yok. Cccam işimi fazlasıyla görmekte)
titan pro al habire güncelleniyo hem ccam hem yazılım al proyu keyfine bak ne yapacan diğerlerini :bilmiyom

Çok teşekkürler bir de 4K desteklemeyen ama yine Cccam olan wifi'li bir model de yazabilir misiniz?

Ve bir de şu sorum var; Android tvlerde ya da android tabanlı bir box'ta cccam kullanılabilme durumu hiçbir şekilde yok doğru mudur bu bilgi?
boxlarda ccam olmazama androidtvlerde belki olur ne dersin teraspy teraspy abi sen bilirsin bu konuları dermişim :clap2

Geri
Üst Alt