2. ellerde sifir fiyatini gecmisBazı modellerde 2.ci el de bakabilirsin(tabii bulunursa)
2. ellerde sifir fiyatini gecmisBazı modellerde 2.ci el de bakabilirsin(tabii bulunursa)
Merhaba Next innova 4k yeni ürünlerden.Özelliklerini bir inceleyin,hoşunuza giderse alırsınız.Ben uzun zamandır takip ediyorum,eğer bütçeniz uygunsa şu sıralar fiyatı biraz düşmüş.
titan pro al habire güncelleniyo hem ccam hem yazılım al proyu keyfine bak ne yapacan diğerleriniMerhaba,
Senelerdir kullandığım, halen de 1,5 senelik cccam üyeliğimin aktif olduğu emektar bir Next Nextstar cihazım var. (YE-5000 FTA +Plus)
Kanal geçişleri olsun, cccam girişi olsun, 4K uyumu olsun ortalama iki senede bir içindeki kondansatörün bozulup değiştirmem olsun cihazdan son derece memnunum.
Benzer bir ürün olan Next 2023'ü babamın televizyonu için almış ancak kanal favori sıralama sayısı adedinin benimki kadar çok ve alternatifli olduğunu görmeyince yaşadığım hayal kırıklığını bilirim
Sizlere sorum şu olacak,
Yine 4K destekli, özellikle cccam girişi mutlaka olan, wi-fi destekli, güncel Next modeli olarak ne önerirsiniz? Masa üstü veya mini model olması fark etmez. Yeter ki son bir iki sene içinde çıkmış olan, kanal geçişleri hızlı bir ürün ve Next marka olması önceliğimdir.
Not: (ip tv kullanıcısı değilim, olma planım yok. Cccam işimi fazlasıyla görmekte)
boxlarda ccam olmazama androidtvlerde belki olur ne dersin teraspy abi sen bilirsin bu konuları dermişimÇok teşekkürler bir de 4K desteklemeyen ama yine Cccam olan wifi'li bir model de yazabilir misiniz?
Ve bir de şu sorum var; Android tvlerde ya da android tabanlı bir box'ta cccam kullanılabilme durumu hiçbir şekilde yok doğru mudur bu bilgi?
titan pro'yu araştıracağım. ilk defa duydum. ilginçmiş. teşekkürler tobacco