Ediyor , etmez mi daha yeni derledim kendimeBu konudan baya uzaklaştım ben Dreambox 7020 de kullanıyordum Cccam i. Hala devam ediyormu Cccam? Ben Ip TV çıktıktan sonra bitmiştir diye düşünüyordum
Dönüşüm olacağını sanmıyorum, aslında en iyi sevgili A A.Bozoğlu ve Necati_Simsek bilir bu konuyubende iptv bakiyordum ama /uydu yayin goruntu kalitesi hic bir iptv de yok malesef ve iptvde yayinlar gecikmeli geliyor .mac izlemeyi sevdigim icin vatsap gruplarindada arkadaslar var gol oluyordu yaziyolar anlatiyolar fln ben 1 dakika sonra olaya hakim oluyodum .
bu cihazdaki islemci modeli nedir acaba belki donusum yazilimi fln olabilir
anladim hocam tskler.Dönüşüm olacağını sanmıyorum, aslında en iyi sevgili A A.Bozoğlu ve Necati_Simsek bilir bu konuyu
Maalesef o cihazda cccam desteği yok. Sadece IPTV desteği mevcut.anladim hocam tskler.
aslinda dun bazi kanallari actigini gordum demekki icinde birseyler var ama gizlenmis.
İçinde gömülü iks server var, 1 yıl süre ile kullanılabiliyor. dönüşümü araştırmak lazım gx işlemcili ama tam işlemci kodunu bilmiyorum.anladim hocam tskler.
aslinda dun bazi kanallari actigini gordum demekki icinde birseyler var ama gizlenmis.
anladim innova biraz fazla olur ama 2071 e bakayimBütçe yetiyorsa Next 2071hd yada İnnova 4K.
Bazı modellerde 2.ci el de bakabilirsin(tabii bulunursa)anladim innova biraz fazla olur ama 2071 e bakayim
2071 e ayrica wifi cubukta lazim galiba kendinde wifi yok sanki