Nexstar Pro 4k Hata mıydı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaya34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kaya34

Yeni Üye
Puan 1
Çözümler 0
kaya34
Arkadaşlar Dreamstar Novayı sattım bu cihaza geçtim ama sanki nova nin görüntü kalitesi ve hızı bundan daha iyiydi bilgilendirebilecek birisi var mı bu konuda bunu iade edip novaya geri geçmeyi düşünüyorum. Gelen yeni güncellemeyi yaptım menüde ayarlarda hızlıca aşağı giderken cihaz kendini kapatıyor yada browser a girince arama yaparken yeniden başlatıyor nedir bu cihazın hali ne yapmam gerek bir öneriniz var mı

Güncelleme sonrası sıfırlamayı deneyin.

Aynı cihazı bende kullanıyorum ama bende böyle bir sorun yok. Son güncellemeyi de yaptım.

Sıfırladım aynı hala
Kullandığınız browser nedir?
Kendi kendine kapatma ile ilgili bir ayar gelmiş olabilir mi?
Otomatik bekleme vs gibi.

Bende Homatics var, Next olmadığı için net bir şey diyemiyorum.

The_SreT

Kullandığınız browser nedir?
Kendi kendine kapatma ile ilgili bir ayar gelmiş olabilir mi?
Otomatik bekleme vs gibi.

Bende Homatics var, Next olmadığı için net bir şey diyemiyorum.

The_SreT
TV bro kullanıyorum. iki defa kapattı kendini cihaz otomatik kapatma kapalı olduğu halde

TV bro kullanıyorum. iki defa kapattı kendini cihaz otomatik kapatma kapalı olduğu halde
Hocam bende cihaz 30 dakika hareketsiz kaldığında kendini otomatik kapatıyor, sinyal olmadığında da Televizyon 3 dakika sonra kendini kapatıyor.

Gtv arayüz tvos a göre biraz hantaldır. Cihazdan değil arayüzden kaynaklı bir durum. Cihszınızda kapanma sorunu varsa servise göndermenizi tavsiye ederim, Next servisi ilgilenecektir.

Geri
Üst Alt