Nexon HDMI 2

Celaleddin gül

Yeni Üye
Puan 3
Çözümler 0
Celaleddin gül
Bende şuan Nexon 40 inç TV bulunmakta hdmı1 koptuğu için Tamirci yolları tellerle atlatma yapmış onlarda koptu bende hdmi2 ye lehimledim fakat programında hdmi2 bölümü aktif değil bunu aktif etmeyi nasıl yapabilirim

IMG-20200426-WA0002.jpg

Son düzenleme:
Resmini eklediğiniz anakart ta HDMI 2 Ye ait smd parçaların yerleri boş soketi oraya taktığınızda çalışmayacak bölümün aktif olması da sonucu değiştirmeyecek

Resmini eklediğiniz anakart ta HDMI 2 Ye ait smd parçaların yerleri boş soketi oraya taktığınızda çalışmayacak bölümün aktif olması da sonucu değiştirmeyecek

Evet dediğiniz şeyi şuan gördüm bu karttan bulamadım ve elimden bu gelir demiştim o da olmadı SMD yerine normal direnç bağlasam sağlamaz mi değerleri bilmediğim için soruyorum kusura bakmayin

IMG_20200426_202134.jpg

hw profilde source seceneginden belki hdmi 2 aktif edilirse olabilir denemek lazim.

hw profilde source seceneginden belki hdmi 2 aktif edilirse olabilir denemek lazim.
Dediğiniz yer burası sanırım burda zaten aktif görünüyor ama ana ekranda hdmı 1 var başka gelmiyor

1587922567483128613626999552958.jpg

Hayir ben baska bir olaydan bahsetmistim, donanimsal problem varsa zaten olmaz.

Ben kopma işini merak ettim ,yani nasıl koptu hdmi girişi acaba ,birde kartta dijital ve analog anten girişi yok ,monitör tv mi bu :)

Ben kopma işini merak ettim ,yani nasıl koptu hdmi girişi acaba ,birde kartta dijital ve analog anten girişi yok ,monitör tv mi bu :)
Valla fazla merak etmeye gerek yok uydu alıcısı hdmı li olunca kolay oluyor bide fazla ısınma oluyordu uydu alıcısindan mi TV den mi bilemiyorum kendiliğinden bozuldu iste

Valla fazla merak etmeye gerek yok uydu alıcısı hdmı li olunca kolay oluyor bide fazla ısınma oluyordu uydu alıcısindan mi TV den mi bilemiyorum kendiliğinden bozuldu iste
Hımmm, geçmiş olsun ,umarım kısa sürede tamiri mümkün olur :ok

barkod üzerindeki 101xxxxx olan kısmı google yazarsanız yeni kart bulabilirsiniz. özellikle 2xxxx olan kısmı yazarsanız tam sizin kartı bulursunuz

barkod üzerindeki 101xxxxx olan kısmı google yazarsanız yeni kart bulabilirsiniz. özellikle 2xxxx olan kısmı yazarsanız tam sizin kartı bulursunuz
Teşekkür ederim deneyecegim

Geri
Üst Alt