Nexon HDMI 2

C Çevrimdışı

Celaleddin gül

Yeni Üye
26 Nis 2020
7
36
Bende şuan Nexon 40 inç TV bulunmakta hdmı1 koptuğu için Tamirci yolları tellerle atlatma yapmış onlarda koptu bende hdmi2 ye lehimledim fakat programında hdmi2 bölümü aktif değil bunu aktif etmeyi nasıl yapabilirim

IMG-20200426-WA0002.jpg

Son düzenleme:
C Çevrimdışı

Celaleddin gül

Yeni Üye
26 Nis 2020
7
36
Resmini eklediğiniz anakart ta HDMI 2 Ye ait smd parçaların yerleri boş soketi oraya taktığınızda çalışmayacak bölümün aktif olması da sonucu değiştirmeyecek

Evet dediğiniz şeyi şuan gördüm bu karttan bulamadım ve elimden bu gelir demiştim o da olmadı SMD yerine normal direnç bağlasam sağlamaz mi değerleri bilmediğim için soruyorum kusura bakmayin

IMG_20200426_202134.jpg

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Ben kopma işini merak ettim ,yani nasıl koptu hdmi girişi acaba ,birde kartta dijital ve analog anten girişi yok ,monitör tv mi bu :)

C Çevrimdışı

Celaleddin gül

Yeni Üye
26 Nis 2020
7
36
Ben kopma işini merak ettim ,yani nasıl koptu hdmi girişi acaba ,birde kartta dijital ve analog anten girişi yok ,monitör tv mi bu :)
Valla fazla merak etmeye gerek yok uydu alıcısı hdmı li olunca kolay oluyor bide fazla ısınma oluyordu uydu alıcısindan mi TV den mi bilemiyorum kendiliğinden bozuldu iste

Geri
Üst Alt