R Çevrimdışı

rockerman21

Yeni Üye
27 Mar 2025
100
44
Davet Kodum: PLG9U0 sondaki sıfırdır.

* Aboneliğim aktif referans kodum günceldir, aktif referanslarım olduğundan ayrılmam ya da aboneliğimi iptal etmem söz konusu değildir, referansımı 12 ay boyunca güvenle kullanabilirsiniz.

* İndirimlerden karşılıklı olarak kesintisiz bir şekilde faydalanabilmemiz için faturaların son ödeme tarihinden önce düzenli olarak ödenmesi gerekir, faturalar çıktığı gibi ödenir.

* DNS değiştirilerek VPN kullanmadan yasaklı sitelere girilebiliyor, modem kapatılıp açıldığında modem IP adresi değişiyor.

* Başvuru esnasında referans kodumu PLG9U0 mobil uygulamadan indirim kodu alanına girmeniz veya 444 0 217 no'lu telefondan temsilciye iletmeniz yeterlidir.

IMG_20260116_045940275275e9656c6a27.jpg

M Çevrimdışı

metinG

Yeni Üye
30 Ara 2025
10
38
NETSPEED GÜNCEL DAVET KODUM : ANS9YQ

ABONELİK BÖLGESİ : ANKARA

KULLANILAN TARİFE : ULTİMATE FİBER

netspeed5ecdbc8cd481e4ea.jpg

Kod aktiftir. Davet kodunu abonelik başvurusunda çağrı merkezine ileterek 12 ay boyunca
aylık 50 TL toplamda ise 600 TL referans indirimi kazanabilirsiniz.

*İndirimlerden sorunsuz yararlanacağınıza emin olabilirsiniz. Referanslarım olduğu için başka firmaya geçmeyeceğim.

**İndirimden yararlanmak için faturaların zamanında ödemesi gerekli, aksi halde indirim iptal oluyor. Otomatik ödeme talimatı verecekseniz bazı bankalarda ödeme geç yansıyor ve referanstan yararlanamıyorsunuz.

Detaylı bilgi almak ve sorun yaşamamak için mesaj atabilirsiniz.

Y Çevrimdışı

yusuf1212

Yeni Üye
4 Tem 2025
310
27
Netspeed güncel davet kodum: 𝟭𝗩𝗤𝗬𝗣𝗗

12 ay boyunca aylık 50 TL toplamda 600 TL indirim almak için lütfen referans kodumu müşteri temsilcisine iletiniz.

Faturam her ay düzenli olarak ödeniyor. İndirimi kaybetmemek için siz de faturanızı zamanında ödemelisiniz.

Screenshot_CROPe877f8cc05e46d059528be0cbccad7c8.jpg

R Çevrimdışı

replaa

Yeni Üye
7 Ara 2025
37
40
Forumdan bir arkadaşın referansıyla netspeed'e geçtim.

Ödemelerim düzenlidir. Ödemeleri düzenli olmayan referanslardan indirim kazanılamıyor.

E-devlet üzerinden internetinizi taşıyabilirsiniz evrak derdi yok.

Güncel indirimli referans kodu. DA4ATA

Referans koduyla internetini taşıyana ilk 4 ay 100 mb'e kadar tarife fiyatı modem fiyatı dahil 399 tl

Üyelik sırasında müşteri temsilcisine referans kodunu söylerseniz karşılıklı olarak 12 ay boyunca her fatura dönemi için 50 tl 12 ayda toplam 600 TL indirim kazanabiliriz.

Aboneliğimi iptal etme gibi bir düşüncem yok referansımla 12 ay boyunca indirimden yararlanabilirsiniz.

Referans kodumu kullanan olursa sevinirim, ödemelerimi zamanında yapıyorum. D A 4 A T A

Y Çevrimdışı

yusuf1212

Yeni Üye
4 Tem 2025
310
27

12 ay boyunca aylık 50 TL toplamda 600 TL indirim almak için lütfen referans kodumu müşteri temsilcisine iletiniz.

Faturam her ay düzenli olarak ödeniyor. İndirimi kaybetmemek için siz de faturanızı zamanında ödemelisiniz.

Screenshot_CROPe877f8cc05e46d05adffc856c8ecacf3.jpg

R Çevrimdışı

rockerman21

Yeni Üye
27 Mar 2025
100
44

* Aboneliğim aktif referans kodum günceldir, aktif referanslarım olduğundan ayrılmam ya da aboneliğimi iptal etmem söz konusu değildir, referansımı 12 ay boyunca güvenle kullanabilirsiniz.

* İndirimlerden karşılıklı olarak kesintisiz bir şekilde faydalanabilmemiz için faturaların son ödeme tarihinden önce düzenli olarak ödenmesi gerekir, faturalar çıktığı gibi ödenir.

• Fiber altyapılarda modem kullanım ücreti dahil Fiber/VDSL tüm altyapılarda tek fiyat kampanyasıyla 4 ay sabit fiyatlı olarak aylık 400 TL, 5-12. Aylar tarife ücreti 650 TL olarak güncellenecektir.

* DNS değiştirilerek VPN kullanmadan yasaklı sitelere girilebiliyor, modem kapatılıp açıldığında modem IP adresi değişiyor.

* Altyapınız fiber, İstanbul ve çevresinde oturuyorsanız Ping jitter değerleriniz çok daha düşük çıkacaktır, geçenlerde İst Başakşehir Kayaşehir TOKİ konutlarında referansımı kullanan bir arkadaş Türk Telekom Fiber altyapısı ile 4 MS ping 1 MS jitter değerleri aldı, altyapınız iyi ise diğer taahhütlü aboneliklere göre yüksek ücret ödemenize gerek yok.

Sizler de Netspeed internete abone olduktan sonra kendi referans kodunuzla sınırsız bir şekilde başka kişileri Netspeed internet'e abone yapabiliyorsunuz her getirdiğiniz abone başına 12 ay boyunca geçerli aylık 50 şer TL indirim kazanıyorsunuz.

* Başvuru esnasında referans kodumu PLG9U0 mobil uygulamadan indirim kodu alanına girmeniz veya 444 0 217 no'lu telefondan temsilciye iletmeniz yeterlidir.

D Çevrimdışı

doggukangndogdu

Yeni Üye
18 May 2025
85
32
Abonelik başlangıcım 11 Ekim 2023.

Netspeed davet kodum: KSVHSW

Faturam otomatik ödemede geç ödeme gibi bir durumum söz konusu değil.

Netspeed aboneliğimden son derece memnunum geçecek olan arkadaşlar davet kodum ile beraber 12 ay boyunca 30 TL indirim kazanabilirler.

O Çevrimdışı

OmerYildirim

Yeni Üye
3 Haz 2025
53
Sahibinden Güncel NETSPEED KODU !

Netspeed Davet kodum: RU8DUX

Not: Abone olurken sorduklarında kullanıcı ismimi çekinmeden verebilirsiniz . Ad, Soyad gerçektir.

Screenshot_CROPfd374adb39c24aa21de4f69289f105c5.jpg

Y Çevrimdışı

yusuf1212

Yeni Üye
4 Tem 2025
310
27

Screenshot_CROPe877f8cc05e46d0543d0d743fb48bdab.jpg

R Çevrimdışı

replaa

Yeni Üye
7 Ara 2025
37
40
Forumdan bir arkadaşın referansıyla netspeed'e geçtim.

Ödemelerim düzenlidir. Ödemeleri düzenli olmayan referanslardan indirim kazanılamıyor.
E-devlet üzerinden internetinizi taşıyabilirsiniz evrak derdi yok.

Güncel indirimli referans kodu. DA4ATA

Referans koduyla internetini taşıyana ilk 4 ay 100 mb'e kadar tarife fiyatı modem fiyatı dahil 399 tl
Üyelik sırasında müşteri temsilcisine referans kodunu söylerseniz karşılıklı olarak 12 ay boyunca her fatura dönemi için 50 tl 12 ayda toplam 600 TL indirim kazanabiliriz.

Aboneliğimi iptal etme gibi bir düşüncem yok referansımla 12 ay boyunca indirimden yararlanabilirsiniz.

Referans kodumu kullanan olursa sevinirim, ödemelerimi zamanında yapıyorum. D A 4 A T A

R Çevrimdışı

rockerman21

Yeni Üye
27 Mar 2025
100
44

* Başvuru esnasında referans kodumu PLG9U0 mobil uygulamadan indirim kodu alanına girmeniz veya 444 0 217 no'lu telefondan temsilciye iletmeniz yeterlidir

Y Çevrimdışı

yusuf1212

Yeni Üye
4 Tem 2025
310
27

Screenshot_20251227_2209360e0646c275f7944f.jpg

D Çevrimdışı

doggukangndogdu

Yeni Üye
18 May 2025
85
32
Abonelik başlangıcım 11 Ekim 2023.

Netspeed davet kodum: KSVHSW

Faturam otomatik ödemede geç ödeme gibi bir durumum söz konusu değil.

Netspeed aboneliğimden son derece memnunum geçecek olan arkadaşlar davet kodum ile beraber 12 ay boyunca 30 TL indirim kazanabilirler.

M Çevrimdışı

metinG

Yeni Üye
30 Ara 2025
10
38
NETSPEED GÜNCEL DAVET KODUM : ANS9YQ

ABONELİK BÖLGESİ : ANKARA

KULLANILAN TARİFE : ULTİMATE FİBER

Kod aktiftir. Davet kodunu abonelik başvurusunda çağrı merkezine ileterek 12 ay boyunca

aylık 50 TL toplamda ise 600 TL referans indirimi kazanabilirsiniz.

*İndirimlerden sorunsuz yararlanacağınıza emin olabilirsiniz. Referanslarım olduğu için başka firmaya geçmeyeceğim.

**İndirimden yararlanmak için faturaların zamanında ödemesi gerekli, aksi halde indirim iptal oluyor. Otomatik ödeme talimatı verecekseniz bazı bankalarda ödeme geç yansıyor ve referanstan yararlanamıyorsunuz.

netspeed3771b72a48b42980.jpg

Detaylı bilgi almak ve sorun yaşamamak için mesaj atabilirsiniz.

Geri
Üst Alt