Davet kodum :
PLG9U0 sondaki sıfırdır.
Referansım ile netspeed internete abone olursanız, 100 mbite kadar fiber altyapılarda modem kullanım ücreti de dahil 4 ay sabit fiyatlı olarak aylık 350 TL, kalan 8 ay'ı ise 600 TL'ye kullanabilirsiniz.
7 aydır Netspeed'teyim aldığım hizmetten memnunum belirtilen hızları almaktayım bağlantım stabil ayrılmayı düşünmüyorum referansımı güvenle kullanabilirsiniz.
E-devlet sistemine internet bankacılığı şifrenizle giriş yaptıktan sonra kolayca sözleşmenizi oluşturup onaylıyorsunuz evrak işleriyle uğraşmıyorsunuz.
Başka ISS firmalarından geçişler ücretsizdir, geçiş işlemleri 1-2 gün içinde tamamlanıyor.
Başvuru esnasında referans kodumu telefondaki temsilciye iletmeniz veya mobil uygulamada ilgili referans kodu alanına girmeniz yeterlidir.
Faturalarımı çıktığı gün olan her ayın 16'sında ödemektetim, bugüne kadar geç ödenmiş hiçbir faturam yoktur, sizler de adınıza kesilen faturalarınızı son ödeme tarihinden önce düzenli olarak öderseniz aylık 50 TL indirimlerden kesintisiz faydalanabilirsiniz.
Aboneliğim aktif referansım kodum günceldir, referansımı kullanan olursa sevinirim şimdiden teşekkürler