Y Çevrimdışı

yusuf1212

Yeni Üye
4 Tem 2025
244
27
Netspeed güncel davet kodum: 𝟭𝗩𝗤𝗬𝗣𝗗

12 ay boyunca aylık 50 TL toplamda 600 TL indirim almak için lütfen referans kodumu müşteri temsilcisine iletiniz.

Faturam her ay düzenli olarak ödeniyor. İndirimi kaybetmemek için siz de faturanızı zamanında ödemelisiniz.

A Çevrimdışı

ahumada51

Yeni Üye
15 Haz 2025
121
35
NETSPEED Kodu: 6Q9L1U

Faturalar anında ödenir. Siz de kazandığınız indirimi kaybetmemek için faturanızı zamanında ödemelisiniz.

Kod güncel ve güvenilirdir. Kodu kullanırsanız aylık 50 lira, 12 ay toplam 600 lira indirim kazanırsınız.

00f4e53bc295b38f3.jpg

Y Çevrimdışı

yusuf1212

Yeni Üye
4 Tem 2025
244
27
Netspeed güncel davet kodum: 𝟭𝗩𝗤𝗬𝗣𝗗

12 ay boyunca aylık 50 TL toplamda 600 TL indirim almak için lütfen referans kodumu müşteri temsilcisine iletiniz.

Faturam her ay düzenli olarak ödeniyor. İndirimi kaybetmemek için siz de faturanızı zamanında ödemelisiniz.

Screenshot_CROPe877f8cc05e46d055ba5d6f6c0e191d4.jpg

R Çevrimdışı

replaa

Yeni Üye
7 Ara 2025
8
40
Forumdan bir arkadaşın referansıyla netspeed'e geçtim.

Ödemelerim düzenlidir. Ödemeleri düzenli olmayan referanslardan indirim kazanılamıyor.

E-devlet üzerinden internetinizi taşıyabilirsiniz evrak derdi yok.

Güncel indirimli referans kodu. DA4ATA

Referans koduyla internetini taşıyana ilk 4 ay 100 mb'e kadar tarife fiyatı modem fiyatı dahil 399 tl

Üyelik sırasında müşteri temsilcisine referans kodunu söylerseniz karşılıklı olarak 12 ay boyunca her fatura dönemi için 50 tl 12 ayda toplam 600 TL indirim kazanabiliriz.

Aboneliğimi iptal etme gibi bir düşüncem yok referansımla 12 ay boyunca indirimden yararlanabilirsiniz.

Referans kodumu kullanan olursa sevinirim, ödemelerimi zamanında yapıyorum. D A 4 A T A

Y Çevrimdışı

yilmazergin

Yeni Üye
24 May 2025
131
36
Merhabalar davet kodum: Q56MLT
Ödemelerimi düzenli yapan biriyim, herhangi bir fatura borcum yoktur.
12 ay boyunca aylık 50 TL indirim almak için
Lütfen referans kodumu müşteri temsilcisine iletiniz.

Q56MLTfd0ad2ef48238970.jpg

R Çevrimdışı

rockerman21

Yeni Üye
27 Mar 2025
74
44
Davet Kodum: PLG9U0 sondaki sıfırdır.

* Referans kodu 12 ay boyunca ayda 50'şer TL indirim sağlıyor.

* Netspeed internette Fiber/VDSL
100 mbps'ye kadar, Fiber altyapılarda modem kullanım ücreti de dahil 4 ay sabit fiyat garantisiyle, aylık internet ücreti 399 TL'dır.

* DNS değiştirilerek VPN kullanmadan tüm yasaklı sitelere girilebiliyor, modem kapatılıp açıldığında ya da resetlendiğinde modem IP adresi değişiyor.

* İndirimlerin geçerli olabilmesi için, faturaların karşılıklı olarak zamanında ödenmesi, hattınızın dondurulmamış veya iptal edilmemiş olması gerekiyor, indirimleriniz 2. ay'dan itibaren başlıyor.

*6 aydır Netspeed'teyim, aboneliğim aktif, referans kodum günceldir, faturalarımı çıktığı gün ödüyorum, aldığım hizmetten memnunum, ayrılmayı düşünmüyorum referansımı güvenle kullanabilirsiniz.

* Başvuru esnasında referans Kodumu temsilciye iletmeniz yeterlidir, kodumu kullanacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim iyi akşamlar dilerim

Geri
Üst Alt