Referans kodum
PLG9U0 sondaki sıfırdır
Bu referans indirim koduyla 12 ay boyunca karşılıklı olarak geçerli aylık 30'ar TL faturalardan indirim kazanılıyor.
* Aboneliğim aktif, referans kodum günceldir, faturalarımı çıktığı gün ödüyorum, referanslarım olduğu için ayrılmayı düşünmüyorum, referansımı güvenle kullanabilirsiniz.
* Netspeed internette kullan öde sistemi var, 3 ay boyunca sabit fiyat garantisiyle, fiber altyapılarda modem kira ücreti dahil 100 mbps'ye kadar Fiber/VDSL tarifesi aylık 330 TL, referans indirimiyle 300 TL
Sizler de Netspeed internet'e geçtikten sonra kendi referans kodunuz ile başka kişi/kişileri, Netspeed internet'e abone yapabilirsiniz, getirdiğiniz her abone başına karşılıklı 12 ay geçerli aylık 30'ar TL indirim kazanıyorsunuz, referans olmanızın bir sınırı yok.
* İndirimlerin geçerli olabilmesi için, faturaların karşılıklı olarak zamanında ödenmesi, hattınızın dondurulmamış veya iptal edilmemiş olması gerekiyor, indirimleriniz 2. ay'dan itibaren başlıyor.
* DNS ayarı ile VPN kullanmadan yasaklı sitelere girilebiliyor.
* Modem kapatılıp açıldığında ya da resetlendiğinde modem IP adresi değişiyor.
YouTube Instagram Twitter Online oyunlar IP TV vb uygulamalarda donma takılma sorunu olmuyor tavsiye ederim.
* Başvuru işlemleri için Netspeed internet sitesi ya da mobil uygulamaları üzerinden veya 444 0 217 no'lu Netspeed internet satış hizmetlerini arayıp yetkiliye kodumu iletebilirsiniz, geçişler ücretsizdir.
Bu şekilde geçişler daha hızlı oluyor.
* Xdsl hizmet numaranızı ve referans kodumu geçiş işlemleri esnasında Netspeed internet mobil uygulaması üzerinden de abonelik başvurusu sekmesinde gerekli başvuru adımlarını doldururken ilgili yerlere yazabilirsiniz.
Referansımı kullanan olursa sevinirim şimdiden teşekkürler iyi geceler