Y Çevrimdışı

yilmazergin

Yeni Üye
24 May 2025
28
35
Merhabalar davet kodum: Q56MLT
Ödemelerimi düzenli yapan biriyim, herhangi bir fatura borcum yoktur.
12 ay boyunca aylık 30 TL indirim almak için
Lütfen referans kodumu müşteri temsilcisine iletiniz.
Q56MLT24ab9612c5a0ded59a4f1ff903e584b7.jpg

K Çevrimdışı

Kbulut

Yeni Üye
28 Haz 2025
10
43
Daha fazla arkadaș getir daha az veya

hiç fatura ödeme. Hemen katıl fırsatı

kaçırma!

Davet Kodu C2FCBX

f5bf9bfb-aece-4c5a-9f30-d0951cd244fe.jpeg

A Çevrimdışı

ahumada51

Yeni Üye
15 Haz 2025
11
34
NETSPEED kodu: 6Q9L1U

Faturalar anında ödenir, bu ayki de çıkar çıkmaz ödendi :)

Ultimate Fiber 200 kullanıyorum ve internetim çok hızlı olan paketten.

Referanslarım da olduğu için memnunum ve iptal etmeyi düşünmüyorum.

Kod güncel ve güvenilirdir. Kodu kullanırsanız hem size hem bana indirim sağlamış olursunuz. Teşekkürler...

gu3a5fe6e73341cdad.png
fv066eadfd307134f0.jpg

Y Çevrimdışı

yilmazergin

Yeni Üye
24 May 2025
28
35
Merhabalar davet kodum: Q56MLT
Ödemelerimi düzenli yapan biriyim, herhangi bir fatura borcum yoktur.
12 ay boyunca aylık 30 TL indirim almak için
Lütfen referans kodumu müşteri temsilcisine iletiniz.
Q56MLT24ab9612c5a0ded57e98ea5e6d403432.jpg

D Çevrimdışı

doggukangndogdu

Yeni Üye
18 May 2025
19
31
Netspeed davet kodum: KSVHSW

Yıllardır netspeed kullanıcısıyım, faturalarım otomatik ödemede davet kodumu kullanıo 12 ay boyunca 30 tl indirim kazanabilirsiniz.

R Çevrimiçi

rockerman21

Yeni Üye
27 Mar 2025
13
43
Merhaba arkadaşlar,

Referans kodumu kullanan olursa sevinirim.

Referans kodum PLG9U0 sondaki sıfırdır.

Paris-Laleli-Giresun-Dokuz-Uşak-Sıfır

Kullanılan tarife: Ultimate: 100/20 mbps'ye kadar VDSL

Abonelik başlangıcı: 19 Haziran 2025

Lokasyon: Diyarbakır

Netgsm internetteki yaşanan bağlantı sorunları ve çözümsüzlük ile yüksek zamlı tarifelerinden sonra ben de Netgsm internetten Netspeed internete yeni geçtim.

Netspeed'e geçiş yapmayı düşünenler referans kodumu kullanabilirler, bu şekilde karşılıklı olarak 12 ay boyunca ayda 30'ar TL toplamda 360 TL indirim kazanıyoruz.

* Netspeed internette yaz kampanyası ile 3 ay sabit fiyat garantisi var.

ilk ay 330 TL, indirimsiz ilk faturanızı ödedikten sonraki ay indirimleriniz başlar.

4. Aydan sonra fiyatlar 450 TL olarak güncellenecek.

* İndirimlerin geçerli olabilmesi için karşılıklı olarak faturaların zamanında ödenmesi gerekiyor yoksa aylık indirimler geçersiz sayılıyor.

* Ping jitter değerleri düşük online oyunlar IPTV YouTube Instagram Twitter vb uygulamalarda donma takılma sorunu olmuyor tavsiye ederim.

* Güncelleme: firma son yaşanan bağlantı sorunlarının, (2 gün önce host noktalarını Ankara'dan İstanbul'a çekerek)önemli ölçüde önüne geçti, benim ping 20 MS altındayken şimdi 15-30 MS seviyesinde; lokasyon kaynaklı ping yükselmesi.

Bu gelişmeden sonra herhangi bir bağlantı kesintisi, kopması yaşamadım.

* DNS ayarı ile yasaklı sitelere girebiliyorum.

* Modeme kapat aç ya da reset atıldığında modem ip numarası değişiyor, bazı sitelerden ban yiyenler bilginiz olsun.

Geçiş işlemleri:

1. Aşağıdaki link üzerinden size uygun tarifeyi seçip başvuru formunuzu dolduruyorsunuz.

( Mevcut kullandığınız internet xdsl hizmet numaranızı bilmeniz gerekiyor, bilmiyorsanız, internet faturanıza yazar, veya edevletten sabit hat araması ile de bulunabilir, ya da kullandığınız internet servis sağlayıcının mobil uygulaması veya internet sitesi üzerindeki online işlemler menüsünden hesabım başlığında abonelik bilgilerinize ulaşabilirsiniz).

Geçiş işlemleri yoğunluğa göre 1-2 gün içinde tamamlanıyor.

2. Başvuru formunuzu doldururken ilgili referans indirimi kısmına referans kodumu ve gerekli diğer kişisel bilgilerinizi yazıyorsunuz.

3. İsterseniz başvurunuzu Netspeed internet satış numarası 444 0 217 ile de yapabilirsiniz referans kodumu temsilciye söyleyebilirsiniz.

Bu şekilde geçişler daha hızlı oluyormuş.

4. Başvurunuz alındıktan sonraki aşama edevlet üzerinden sözleşmenizi onaylamanız, bunun için internet bankacılığı üzerinden E-devlete giriş yaptıktan sonra arama kısmına btk e kayıt yazmanız, çıkan ilk başlığa tıklamanız ve hizmet türü olarak haberleşmeyi, servis sağlayıcı olarak netspeed interneti seçmeniz, en sonunda ise oluşan sözleşmenin kutucuğuna tik atıp onaylamanız gerekiyor.

5. Son aşamada netspeed müşteri hizmetlerinden (0850 800 5 800) sizi sesli onayınız için arıyorlar, genelde mesai saatleri içinde geçişiniz tamamlanıyor.

Aklınıza takılan bir soru olursa pm'den sorabilirsiniz yardımcı olurum iyi günler

Hayırlı olsun, referansımı kullanırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Not: firma çözümsüz kalmadığı sürece burdayım, gerisi teferruat.

IMG_20250702_160744_1.jpg

Screenshot_2025-06-25-00-31-53-283_com.android.chromea5ffa3b89d9d049e.jpg

D Çevrimdışı

doggukangndogdu

Yeni Üye
18 May 2025
19
31

Yıllardır netspeed kullanıcısıyım, faturalarım otomatik ödemede davet kodumu kullanıo 12 ay boyunca 30 tl indirim kazanabilirsiniz.

E Çevrimdışı

erencemgungor

Yeni Üye
4 Haz 2025
25
24
Netspeed davet kodum: KN9XCG
Faturam otomatik ödemede geç ödeme gibi bir durumum söz konusu değil.
Netspeed aboneliğimden son derece memnunum geçecek olan arkadaşlar davet kodum ile beraber 12 ay boyunca 30 TL indirim kazanabilirler.

D Çevrimdışı

doggukangndogdu

Yeni Üye
18 May 2025
19
31

Geri
Üst Alt