L Çevrimdışı

LightningTatanga

Yeni Üye
3 Kas 2021
1
33
Merhaba Arkadaslar,

Net speed aboneliginiz esnasinda asagidaki kodu kullanarak 12 ay boyunca 5 tl indirim kazanabilirsiniz tabii ben de !

Simdiden hayirli olsun.

NET SPEED Davet Kodu : 7234BJ​

Sefa06 Çevrimdışı

Sefa06

Aktif Üye
24 Haz 2018
142
Netspeed 5 TL indirim kodu 12 ay geçerlidir ihtiyacı olan kullanabilir ?
Davet Kodunuz
IQ2NHE

H Çevrimdışı

Hunterdark57

Yeni Üye
19 Ağu 2019
3
Davet Kodu : 1 3 8 B 0 S (Sondan bir önceki sıfır)

● Arkadaşlar indirim için tek şart faturaları zamanında ödemek. Faturanın son ödeme tarihini geçirirseniz; sonradan ödeseniz bile iki tarafın da indirimleri iptal oluyor. Davet kodunu abonelik esnasında verirseniz karşılıklı olarak indirimden yararlanabiliriz.

Netspeed-Davet-Kodu-1.png

O Çevrimdışı

OgretenAdam

Yeni Üye
8 Ara 2021
2
34
Selamlar Arkadaşını Getir Kampanyası M5XJEP davet kodumuz ile 12 aylık fatura dönemi boyunca faturaya her ay 5 TL indirim hakkı kazanabilirsiniz. 444 0 217 Numaralı Başvuru Hattı üzerinden satış temsilcisine verdiğimiz kodu söylerseniz de oluyor veya netspeed web sitesi üzerinde yer alan abone başvuru formunu doldururken “referans kodu” alanına burda verdiğimiz kodu yazabilirsiniz.

mucahits Çevrimdışı

mucahits

Yasaklı Üye
19 Mar 2022
6
32
Güncel 10 TL'lik İndirimli Davet Kodu: AI49RJ

Uzun süredir sorunsuz kullanıyorum ve otomatik ödeme talimatım fatura çıktığı gün olduğundan hiç gecikme olmaz fatura ödemelerimde. Çoğu kişinin son ödeme günü tarihlidir talimatı ve o gün bakiyesi yoksa ödeme gecikir ve indirimler iptal olur, haberiniz olsun.

Hangi tarifeye üye olursanız olun referans kodumu kullanarak 12 ay boyunca çift taraflı 10 TL indirim kazanabiliriz. Kodumu abone olurken belirtirseniz ilk faturanızdan itibaren 10 TL indirim kazanırsınız; 124 TL ödüyorsanız 114 TL olur faturanız yıl boyunca. Hayırlı olsun kullanan arkadaşa şimdiden.

İsim Sorarlarsa: Mücahit Yılmaz

NetSpeed.jpg
netspeed1.png

netspeed.png
Screenshot_195d9953ec275e4cd.jpg

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt