Baktım yazmışlar yazam dedim hocam pardon yazmıyom başka.Forumda 100 tane netspeed konusu var ise hepsini hortlatacak mısınız?
Baktım yazmışlar yazam dedim hocam pardon yazmıyom başka.Forumda 100 tane netspeed konusu var ise hepsini hortlatacak mısınız?
Yahu yaz, yaz da gardaş hep aynı şey tamam anladık kodun varBaktım yazmışlar yazam dedim hocam pardon yazmıyom başka.
Mrb usta nasılsın? tavsiyeforumu.com üzerinden tanıtım yazısı satıyomusunuz? haber niteliği taşıyan bir yazı olacak eğer alıyosanız bilgilendirirmisiniz.Yahu yaz, yaz da gardaş hep aynı şey tamam anladık kodun var![]()
Bununla ilgili bir konumuz var zaten.
Peki siz ne kadar indirim alıyorsunuz, kod paylaşanlar olunca?
Belli ki kod size ait?
Bari imzanızda paylaşmayın hocam. Diğerlerine de haksızlık yani, tek akıllı siz değilsiniz.O sizin konunuz konuma spam yapmayın ayıp Report ettim sizi.
bende 5 tl kazanıyorum üye olan kişide 5 tl kazanıyor 12 ay boyunca.
Hocam konumu sizmi sildiniz ? imzamda zaten yokki karıştırdınız sanırım ama konumu silmeniz etik değil yakıştıramadım adem bey bişey demiyor siz bilmeden siliyorsunuz bide üstüne üstlük akıldan bahsediyosunuz.Bari imzanızda paylaşmayın hocam. Diğerlerine de haksızlık yani, tek akıllı siz değilsiniz.
Kod kullandın mı üye olurken ?yeni geçiş yaptım ve ilk defa evimde 38 hız gördüm. davet kodum 9S5G8Z sizde hem kazanıp hem kazandırabilirsiniz.
Aktif 6 adet referansım var.