M Çevrimdışı

MevsimsizKar

Yeni Üye
16 May 2024
17
23
Abonelik başlangıcım 11 Ekim 2023.

Netspeed davet kodum: 8J9FZG

Faturam otomatik ödemede geç ödeme gibi bir durumum söz konusu değil.

Netspeed aboneliğimden son derece memnunum geçecek olan arkadaşlar davet kodum ile beraber 12 ay boyunca 30 TL indirim kazanabilirler.

R Çevrimdışı

ryoshe

Yeni Üye
27 Şub 2025
3
25
Merhaba Arkadaşlar
En güncel Netspeed davet kodu : QMYNVV

Faturalarım otomatik ödeme talimatı ile düştüğü an ödenmektedir. Benim davet kodumu kullanarak abonelik yaparsanız çift taraflı fayda sağlayabiliriz.

Davet Kodu görselim:
imagec9e50e9f597efcee.png

R Çevrimdışı

ryoshe

Yeni Üye
27 Şub 2025
3
25
Merhaba Arkadaşlar
En güncel Netspeed davet kodu : QMYNVV

Faturalarım otomatik ödeme talimatı ile düştüğü an ödenmektedir. Benim davet kodumu kullanarak abonelik yaparsanız çift taraflı fayda sağlayabiliriz.

Davet Kodu görselim:
imagec9e50e9f597efcee.png

R Çevrimdışı

ryoshe

Yeni Üye
27 Şub 2025
3
25
Merhaba arkadaşlar,
Yakın zamanda internet servis sağlayıcımı değiştirdim ve yeni bağlantımdan gerçekten memnunum. Genel olarak hızlı ve stabil bir hat sunuyor, hem download hem de upload değerleri oldukça iyi. Paket kaybı yok denecek kadar az, ping ise makul seviyelerde. Özellikle rekabetçi oyunlarda ping önceki sağlayıcıma göre bir tık yüksek olsa da 15 ms civarında seyrediyor ve çoğu oyun için bu gayet yeterli. Arka planda dosya yüklerken ping dalgalanması yaşanmaması için QoS / SQM ayarlarına göz atabilirsiniz.

Kopma Sorunu: Paket kaybının sıfır, jitter değerlerinin de düşük olması, kopma veya ani dalgalanma problemi yaşamadığımı gösteriyor. İsterseniz PingPlotter veya WinMTR gibi araçlarla oynadığınız oyunun sunucusuna uzun süreli ping atarak anlık spike (ani ping artışı) olup olmadığını da takip edebilirsiniz.

Özetle, yeni internetim gayet başarılı çıktı. Siz de bu hizmetten yararlanmak isterseniz, davet kodumu kullanarak abone olabilir, hem bana destek olmuş hem de avantajlardan faydalanmış olursunuz. Herhangi bir sorunuz veya merak ettiğiniz başka bir detay olursa yorumlarda belirtmeniz yeterli. Şimdiden keyifli kullanımlar dilerim!

Davet Kodum: QMYNVV

imageb329cf614824a079.png

D Çevrimdışı

Deniz deniz

Yeni Üye
28 Şub 2025
1
35
3MJP38 uzun süredir kullanıyorum gününden önce ödeme yapıyorum bende yalan yok kullanmak isteyen sağlam kod

3MJP38 uzun süredir kullanıyorum gününden önce ödeme yapıyorum bende yalan yok kullanmak isteyen sağlam kod

C Çevrimdışı

Companive

Yeni Üye
15 Şub 2024
1
35
Abonelik Başlangıcı : Şubat 2024
Abonelik Bölgesi : İstanbul
Kullanılan Tarife : ULTIMATE 100 Mbps Referans numarası : 9JE99T
- Dokuz - J - E - Dokuz - Dokuz- T
(((KOD DEVAMLI GÜNCELDİR

1000001210.png

)))
Fatura çıktığı gün hemen ödenir, devamlı olarak kullanıldığından ve faturalar düzenli ödendiğinden kodumu kullanarak indirim kazanın.- Kampanyanın başarılı olabilmesi için hem davet edenin hem de davet edilenin faturasını düzenli ödemesi gerekmektedir. Netspeed’e arkadaşlarını davet et! aktif hizmet almaya başlayan her abonelik için hem sen, hem arkadaşın 12 adet fatura dönemi boyunca 30 TL indirim hakkı kazanın.

B Çevrimdışı

belginbasak

Yeni Üye
20 Ara 2024
29
Netspeed 200 Mbps tarifesini kullanıyorum otomatik ödeme talimatım var
12 ay boyunca 30 ₺ indirim kazanmak için RXG5VV kodunu kullanabilirsiniz.

nspeed.jpg

kaymaz34 Çevrimdışı

kaymaz34

Yeni Üye
6 Mar 2025
1
27
Güncel Mart 2025 Referans Kodum: 8F2Q18. Fatura otomatik ödemede işim gereği evden çalıştığım için internet sürekliliği önemli.

B Çevrimdışı

bolubey

Yeni Üye
7 Mar 2025
2
48
Davet kodunu kullandım hayırlı olsun😉

Netspeed davet refarans kodu JRXQ9J
NİSAN 2025

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt