Bugün abone ol dum Denizli de bir şirketmiş umarım kişisel bilgilirimiz güvendedir.

Taahhütsüz diyor .

İlk 6 ay ₺ ? , sonraki aylar ₺ ? nasıl oluyor ?
Sonraki aylar = kaç ay ? sonu yok mu ? ( yeni tarife )

Son düzenleme:
Bugün abone ol dum Denizli de bir şirketmiş umarım kişisel bilgilirimiz güvendedir.
Ben yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum. Çevremede önerdiğim oldu. Alt yapınız iyi olduktan sonra sıkıntı yaşamazsınız.

Hocam eğer türk Telekom aboneliğiniz var ya da varken internetizden memnun iseniz düşünmeden geçin. Tahhutsuz olduğu için yeni bağlatmak ya da sözleşme yenilemeden önce de bir şans tanıyın.
Davet kodu ile kayıt olursanız ek olarak 12 aylık 5₺ indirim daha alacaksınız.
Buda benim davet kodum: 77NS8L

Buda benim davet kodum: 77NS8L

Bilmediğim için soruyorum, 1 kodum var mesela ,burada paylaştım ve kullanın dedim ,kişi başı 5 tl indirim mi oluyor yoksa 1 kod=5 tl bir kereye mahsus mu oluyor :alala

Bilmediğim için soruyorum, 1 kodum var mesela ,burada paylaştım ve kullanın dedim ,kişi başı 5 tl indirim mi oluyor yoksa 1 kod=5 tl bir kereye mahsus mu oluyor :alala
Kişi başı 5 TL

Çarşamba gunu telefon edip abone oldum.persembe belgeleri gönderdim. Bugün cumartesi günü internet bağlandı. Hiz testi 93 mbs gayet güzel.
Davet kodu. HKEGWB ayda 5tl indirim var.

Çarşamba gunu telefon edip abone oldum.persembe belgeleri gönderdim. Bugün cumartesi günü internet bağlandı. Hiz testi 93 mbs gayet güzel.
Davet kodu. HKEGWB ayda 5tl indirim var.
Üye olurken de kod kullansaydınız
Taahhütsüz diyor .

İlk 6 ay ₺ ? , sonraki aylar ₺ ? nasıl oluyor ?
Sonraki aylar = kaç ay ? sonu yok mu ? ( yeni tarife )

Normal paket fiyatı neyse o.

Kod kullandım

Geri
Üst Alt